Latviešu ķiploki cepeškrāsnī arī kļūst spilgti zaļi jeb tā ir tikai ķīniešu ķiploku īpatnība? 7 atbildes
Agnese Margēviča (2010-02-10 20:42:39) |
Latviešu ķiploki cepeškrāsnī arī kļūst spilgti zaļi jeb tā ir tikai ķīniešu ķiploku īpatnība? | ||
Marija Golubeva (2010-02-10 21:00:41) |
@AgneseMm Tā laikam ir ķīniešu ķiploku īpatnība. Un pēc ķīniešu riekstiem man vienreiz 2 nedēļas bija rūgta garša mutē. | ||
Agnese Margēviča (2010-02-10 21:01:27) |
@Beroald Ķīniešu riekstiem? Viņiem ir īpaša šķirne vai kādi no pazīstamajiem, kas Ķīnā audzēti? | ||
Krista Baumane (2010-02-10 21:04:09) |
@AgneseMm ar ķiplokiem tā mēdzot notikt, arī marinējot: http://bit.ly/cDHcFl | ||
Marija Golubeva (2010-02-10 21:05:46) |
@AgneseMm Tie bija ciedru rieksti. | ||
Sarmīte Kolāte (2010-02-10 22:03:55) |
@AgneseMm Man gan Ķīnas, gan LV ķiploks krāsnī kļūst patīkami brūngans | ||
Agnese Margēviča (2010-02-10 22:06:10) |
@Sarmite_Kolate Nez, saspiedu ķiplokspiedē un uzziedu bagetei, izvilku luminiscējoši zaļu. | ||
Sarmīte Kolāte (2010-02-10 22:09:49) |
@AgneseMm es parasti cepu uz pusēm pārgrieztu daiviņu. izskatās parasti |