Latviešu ķiploki cepeškrāsnī arī kļūst spilgti zaļi jeb tā ir tikai ķīniešu ķiploku īpatnība? 7 atbildes

Agnese Margēviča
(2010-02-10 20:42:39)
@twitter
Latviešu ķiploki cepeškrāsnī arī kļūst spilgti zaļi jeb tā ir tikai ķīniešu ķiploku īpatnība?
Marija Golubeva
(2010-02-10 21:00:41)
@twitter
@AgneseMm Tā laikam ir ķīniešu ķiploku īpatnība. Un pēc ķīniešu riekstiem man vienreiz 2 nedēļas bija rūgta garša mutē.
Agnese Margēviča
(2010-02-10 21:01:27)
@twitter
@Beroald Ķīniešu riekstiem? Viņiem ir īpaša šķirne vai kādi no pazīstamajiem, kas Ķīnā audzēti?
Krista Baumane
(2010-02-10 21:04:09)
@twitter
@AgneseMm ar ķiplokiem tā mēdzot notikt, arī marinējot: http://bit.ly/cDHcFl
Marija Golubeva
(2010-02-10 21:05:46)
@twitter
@AgneseMm Tie bija ciedru rieksti.
Sarmīte Kolāte
(2010-02-10 22:03:55)
@twitter
@AgneseMm Man gan Ķīnas, gan LV ķiploks krāsnī kļūst patīkami brūngans
Agnese Margēviča
(2010-02-10 22:06:10)
@twitter
@Sarmite_Kolate Nez, saspiedu ķiplokspiedē un uzziedu bagetei, izvilku luminiscējoši zaļu.
Sarmīte Kolāte
(2010-02-10 22:09:49)
@twitter
@AgneseMm es parasti cepu uz pusēm pārgrieztu daiviņu. izskatās parasti

© 2009-2017 civciv ;)