@Krista_Baumane @bankovskis Neesmu @bankovskis , bet pirms pāris gadiem ļoti veiksmīgi iesālīju un ieliku eļļā. Vismaz gadu turējās. 3 atbildes
Sanita Jemberga (2015-07-18 22:13:46) |
@Krista_Baumane @bankovskis Neesmu @bankovskis , bet pirms pāris gadiem ļoti veiksmīgi iesālīju un ieliku eļļā. Vismaz gadu turējās. | ||
Krista Baumane (2015-07-18 22:19:42) |
@jemberga @bankovskis eļļā?! kā tad eļļa tur piedalās? man likās, tikai citroni, sula un sāls | ||
Sanita Jemberga (2015-07-18 22:22:12) |
@Krista_Baumane @bankovskis Nē, austrumos vienmēr tos glabā eļļā. Iesāla, sasaldē un pēc tam burkā ar elļu. | ||
Sanita Jemberga (2015-07-18 22:27:24) |
@Krista_Baumane @bankovskis Esmu lasījusi arī par vnk iesālītiem, bet nekad nav gribējies mēģināt. |