@Krista_Baumane @bankovskis Neesmu @bankovskis , bet pirms pāris gadiem ļoti veiksmīgi iesālīju un ieliku eļļā. Vismaz gadu turējās. 3 atbildes

Sanita Jemberga
(2015-07-18 22:13:46)
@twitter
@Krista_Baumane @bankovskis Neesmu @bankovskis , bet pirms pāris gadiem ļoti veiksmīgi iesālīju un ieliku eļļā. Vismaz gadu turējās.
Krista Baumane
(2015-07-18 22:19:42)
@twitter
@jemberga @bankovskis eļļā?! kā tad eļļa tur piedalās? man likās, tikai citroni, sula un sāls
Sanita Jemberga
(2015-07-18 22:22:12)
@twitter
@Krista_Baumane @bankovskis Nē, austrumos vienmēr tos glabā eļļā. Iesāla, sasaldē un pēc tam burkā ar elļu.
Sanita Jemberga
(2015-07-18 22:27:24)
@twitter
@Krista_Baumane @bankovskis Esmu lasījusi arī par vnk iesālītiem, bet nekad nav gribējies mēģināt.

© 2009-2017 civciv ;)