Tā kā no sirds mīlu gatavot, pavārgrāmatas lasu kā daiļliteratūru (labās tādas arī ir), un cenšos pielāgot ēdienus sezonāliem LV produktiem. Pāris nedēļas salātiem nekā lāga vairāk kā kāpostu, burkānu un marinējumu nav. Un tad mani sasniedza šī grāmata. Kāposti, saturas! https://t.co/6B9OzVjhbc 0 atbildes

Sanita Jemberga
(2023-03-26 20:03:21)
@twitter
Tā kā no sirds mīlu gatavot, pavārgrāmatas lasu kā daiļliteratūru (labās tādas arī ir), un cenšos pielāgot ēdienus sezonāliem LV produktiem. Pāris nedēļas salātiem nekā lāga vairāk kā kāpostu, burkānu un marinējumu nav. Un tad mani sasniedza šī grāmata. Kāposti, saturas! https://t.co/6B9OzVjhbc

© 2009-2017 civciv ;)