Te ir kāds virtuves speciālists, kurš varētu man pastāstīt, kur ir tā maģija, kā panākt, lai apcepot olīveļļā gaļu, nebūtu tās nenormālās sprakšķēšanas? Jau gadus gandrīz 20 ņemos, neesmu sapratis, panna nepareiza vai kas. 5 atbildes

Armands Brants
(2023-03-22 17:06:20)
@twitter
Te ir kāds virtuves speciālists, kurš varētu man pastāstīt, kur ir tā maģija, kā panākt, lai apcepot olīveļļā gaļu, nebūtu tās nenormālās sprakšķēšanas? Jau gadus gandrīz 20 ņemos, neesmu sapratis, panna nepareiza vai kas.
Intars
(2023-03-22 17:12:45)
@twitter
@armandsbrants Neesmu virtuves speciālists, bet vienmēr pirms gatavošanas ļauju gaļai atpūsties uz dēlīša un lieku tikai uz sakaitētas pannas. Es ar delnu esmu piešāvies noteikt, kad panna ir pareizā temperatūrā. Nekas nesprakšč
Armands Brants
(2023-03-22 17:14:02)
@twitter
@intars Es precīzi tā daru. Kas tev par pannu, kāds materiāls? Mož tur vaina?
Intars
(2023-03-22 17:19:38)
@twitter
@armandsbrants Šāda pannā https://t.co/JGkWjUabBw Alumīnija, ja nemaldos ar kaut kādu neķipšanas pārklājumu. Es pēc katras mazgāšanas uzreiz ieeļoju kā pamācībā bija teikts
Armands Brants
(2023-03-22 17:21:15)
@twitter
@intars Laikam būs jāpamēģina citu pannu, man ir kaut kā aizdomas, ka čugunā varētu būt vaina.
Intars
(2023-03-22 18:24:52)
@twitter
@armandsbrants Iespējams, tev ir taisnība par čugunu. Lai labi cepas un garšo!

© 2009-2017 civciv ;)