Kad gribi kļūt par labāku cilvēku, bet tavs mandeļu piens parāda vidējo pirkstu. 10 atbildes
Dzeina // (2023-02-20 10:23:18) |
Kad gribi kļūt par labāku cilvēku, bet tavs mandeļu piens parāda vidējo pirkstu. | ||
Ginta La (2023-02-20 10:30:43) |
@dzeina Mans skaidrojums - pārāk karstā kafijā ielēji pārāk strauji? | ||
Dzeina // (2023-02-20 10:33:39) |
@Jeezlouees Ā. Ok. Tad laikam man nevajadzēja to paku izliet. | ||
Ginta La (2023-02-20 10:35:56) |
@dzeina ups | ||
Dzeina // (2023-02-20 10:37:10) |
@Jeezlouees Man ir paranoja no veca ēdiena. | ||
Ginta La (2023-02-20 10:39:02) |
@dzeina ok, tad nē | ||
Dzeina // (2023-02-21 16:23:05) |
@Jeezlouees Šodien sabojāju divas kafijas (1 - karstā ielēju nepienu no ledusskapja; 2 - karstā ielēju mikrenē uzsildītu nepienu). Trešā - ar ledu atdzesēta kafija + uzsildīts nepiens - izdevās. Es nojautu, ka vegānisks dzīvesveids ir čakars, bet ka tik ļoti... | ||
Ginta La (2023-02-21 16:25:49) |
@dzeina | ||
Dzeina // (2023-02-21 16:26:53) |
@Jeezlouees Es darbā arī melnu, bet mājsēdē gan gribas pret sevi ar mīļumu. Taču var gadīties, ka tiešām arī pati kafija skābāka. | ||
Ginta La (2023-02-21 16:28:28) |
@dzeina "Black coffee is more acidic (pH 5 or less) than plant milk (the 'curdle point' of soya milk is around pH 5.5). The acidic coffee can act as a coagulant, making the curdle-gunk that sinks to the bottom of your cup." | ||
Ginta La (2023-02-21 16:29:13) |
@dzeina Palasīties: https://t.co/CHWBBjkH8Q |