@kasparsskincs @cybercannibal Jo ir noteikts vārīšanas, nevis mērcēšanas laiks. 5 atbildes

Toms Lūsis
(2023-02-09 19:49:13)
@twitter
@kasparsskincs @cybercannibal Jo ir noteikts vārīšanas, nevis mērcēšanas laiks.
Toms Lūsis
(2023-02-09 19:52:48)
@twitter
@kasparsskincs @cybercannibal Nu, šādi viena puse būs gatava pirms otras, jo būs lēnā garā apvārījusies ūdenim uzsilstot.
Reinis
(2023-02-09 20:12:26)
@twitter
@LusisToms @kasparsskincs @cybercannibal Plus vēl vajag tos maķus smuki izvērst pa visu katlu. Ielek centrā un tad tā hujakt un ir. Šitā ar pārkari vāra tikai lauķi.
Armands
(2023-02-09 21:59:20)
@twitter
@kasparsskincs @LusisToms @cybercannibal (Toms piemet pāris pagales plītī un iet skatīties internetā, kas ir indukcija)
Toms Lūsis
(2023-02-09 22:44:39)
@twitter
@thearmi @kasparsskincs @cybercannibal Jā, pirmo reizi dzirdu. Pie viena arī iegūglēju, kas ir tualetes papīrs.
Toms Lūsis
(2023-02-09 23:34:03)
@twitter
@EsEsmuTuEsmuEs @kasparsskincs @cybercannibal Visi pasaules pavāri apdiršas, wow! Bēēt, vienīgā īstā atšķirība ir tā, ka viņš pielej mazāk ūdeni, kas uzvārās ātrāk. Iespaidīgs stafs, jā.

© 2009-2017 civciv ;)