@kasparsskincs @cybercannibal Jo ir noteikts vārīšanas, nevis mērcēšanas laiks. 5 atbildes
Toms Lūsis (2023-02-09 19:49:13) |
@kasparsskincs @cybercannibal Jo ir noteikts vārīšanas, nevis mērcēšanas laiks. | ||
Toms Lūsis (2023-02-09 19:52:48) |
@kasparsskincs @cybercannibal Nu, šādi viena puse būs gatava pirms otras, jo būs lēnā garā apvārījusies ūdenim uzsilstot. | ||
Reinis (2023-02-09 20:12:26) |
@LusisToms @kasparsskincs @cybercannibal Plus vēl vajag tos maķus smuki izvērst pa visu katlu. Ielek centrā un tad tā hujakt un ir. Šitā ar pārkari vāra tikai lauķi. | ||
Armands (2023-02-09 21:59:20) |
@kasparsskincs @LusisToms @cybercannibal (Toms piemet pāris pagales plītī un iet skatīties internetā, kas ir indukcija) | ||
Toms Lūsis (2023-02-09 22:44:39) |
@thearmi @kasparsskincs @cybercannibal Jā, pirmo reizi dzirdu. Pie viena arī iegūglēju, kas ir tualetes papīrs. | ||
Toms Lūsis (2023-02-09 23:34:03) |
@EsEsmuTuEsmuEs @kasparsskincs @cybercannibal Visi pasaules pavāri apdiršas, wow! Bēēt, vienīgā īstā atšķirība ir tā, ka viņš pielej mazāk ūdeni, kas uzvārās ātrāk. Iespaidīgs stafs, jā. |