Es izdomāju, kas jādara, lai sparģeļus ēstu pat tie, kam tie nekad nav garšojuši! Sparģeļi, olīveļļa, parmezāns, mandeļu milti, mandeles šķēlītēs, citrona sula, mazliet sāls. Krāsnī uz 10-15 minūtēm (kamēr mīksti, bet joprojām ar nelielu crunch). Heaven. https://t.co/YmjMAlIRxm 3 atbildes
Austra Jāvalde-Dārziņa (2022-12-05 14:37:59) |
Es izdomāju, kas jādara, lai sparģeļus ēstu pat tie, kam tie nekad nav garšojuši! Sparģeļi, olīveļļa, parmezāns, mandeļu milti, mandeles šķēlītēs, citrona sula, mazliet sāls. Krāsnī uz 10-15 minūtēm (kamēr mīksti, bet joprojām ar nelielu crunch). Heaven. https://t.co/YmjMAlIRxm | ||
Janis Vitkovskis (2022-12-05 14:49:20) |
@Austra kā tas kopā garšo? Saldi? Skābi? | ||
Austra Jāvalde-Dārziņa (2022-12-05 14:57:14) |
@Janchelis Tur arī slēpjas šī burvība - saldā/skābā/sāļā un mīkstā/kraukšķīgā līdzsvarā. | ||
Janis Vitkovskis (2022-12-05 15:16:13) |
@Austra pavasarī būs jāizmēģina. savādāk - sviests + citrons + siera skaida apnīk. |