Es izdomāju, kas jādara, lai sparģeļus ēstu pat tie, kam tie nekad nav garšojuši! Sparģeļi, olīveļļa, parmezāns, mandeļu milti, mandeles šķēlītēs, citrona sula, mazliet sāls. Krāsnī uz 10-15 minūtēm (kamēr mīksti, bet joprojām ar nelielu crunch). Heaven. https://t.co/YmjMAlIRxm 3 atbildes

Austra Jāvalde-Dārziņa
(2022-12-05 14:37:59)
@twitter
Es izdomāju, kas jādara, lai sparģeļus ēstu pat tie, kam tie nekad nav garšojuši! Sparģeļi, olīveļļa, parmezāns, mandeļu milti, mandeles šķēlītēs, citrona sula, mazliet sāls. Krāsnī uz 10-15 minūtēm (kamēr mīksti, bet joprojām ar nelielu crunch). Heaven. https://t.co/YmjMAlIRxm
Janis Vitkovskis
(2022-12-05 14:49:20)
@twitter
@Austra kā tas kopā garšo? Saldi? Skābi?
Austra Jāvalde-Dārziņa
(2022-12-05 14:57:14)
@twitter
@Janchelis Tur arī slēpjas šī burvība - saldā/skābā/sāļā un mīkstā/kraukšķīgā līdzsvarā.
Janis Vitkovskis
(2022-12-05 15:16:13)
@twitter
@Austra pavasarī būs jāizmēģina. savādāk - sviests + citrons + siera skaida apnīk.

© 2009-2017 civciv ;)