Joprojām nesaprotu, kā restorāni varēja lietot (un, spriežot pēc žēlabām, joprojām lieto) dinamisko tarifu arī labajos laikos. Tas tomēr ir domāts tam, ka vismaz nedaudz seko līdzi - kā ēdināšanas biznesā ir iespējams dārgajās stundās taupīt resursus? 3 atbildes
Ints (2022-09-23 00:20:57) |
Joprojām nesaprotu, kā restorāni varēja lietot (un, spriežot pēc žēlabām, joprojām lieto) dinamisko tarifu arī labajos laikos. Tas tomēr ir domāts tam, ka vismaz nedaudz seko līdzi - kā ēdināšanas biznesā ir iespējams dārgajās stundās taupīt resursus? | ||
Kārlis Rozenbergs (2022-09-23 08:24:42) |
@vitaamiins Dinamiskais bija vienmēr letāks, jo biržas cena bija stabilāka. Paradumi tad deva minimālu efektu. Iečeko Nordpool vēsturiskos datus. | ||
Ints (2022-09-23 09:01:33) |
@drinkits Neesmu pētījis, bet nu kaut kā arī tad publiski tika runāts - šajā stundā jātaupa utt. Tiešām pat lietojot bez skatīšanās bija TĀDS ietaupījums? | ||
Kārlis Rozenbergs (2022-09-23 10:27:25) |
@vitaamiins TĀDS jau nebija, jo tad kWh maksāja 3centus. Bet lētāk bija. |