Joprojām nesaprotu, kā restorāni varēja lietot (un, spriežot pēc žēlabām, joprojām lieto) dinamisko tarifu arī labajos laikos. Tas tomēr ir domāts tam, ka vismaz nedaudz seko līdzi - kā ēdināšanas biznesā ir iespējams dārgajās stundās taupīt resursus? 3 atbildes

Ints
(2022-09-23 00:20:57)
@twitter
Joprojām nesaprotu, kā restorāni varēja lietot (un, spriežot pēc žēlabām, joprojām lieto) dinamisko tarifu arī labajos laikos. Tas tomēr ir domāts tam, ka vismaz nedaudz seko līdzi - kā ēdināšanas biznesā ir iespējams dārgajās stundās taupīt resursus?
Kārlis Rozenbergs
(2022-09-23 08:24:42)
@twitter
@vitaamiins Dinamiskais bija vienmēr letāks, jo biržas cena bija stabilāka. Paradumi tad deva minimālu efektu. Iečeko Nordpool vēsturiskos datus.
Ints
(2022-09-23 09:01:33)
@twitter
@drinkits Neesmu pētījis, bet nu kaut kā arī tad publiski tika runāts - šajā stundā jātaupa utt. Tiešām pat lietojot bez skatīšanās bija TĀDS ietaupījums?
Kārlis Rozenbergs
(2022-09-23 10:27:25)
@twitter
@vitaamiins TĀDS jau nebija, jo tad kWh maksāja 3centus. Bet lētāk bija.

© 2009-2017 civciv ;)