Es zinu, ka atkal par ēdienu, bet sasodīts – es ceru, ka tas, kurš izdomāja un palaida produkcijā šo ķiršu-biezpiena kūku dabūja kādu paaugstinājumu. Amazing, svaiga, nav par saldu, pazūd vienā vakarā. https://t.co/ZGFogArvj0 5 atbildes
Reinis Traidās (2022-06-06 20:51:18) |
Es zinu, ka atkal par ēdienu, bet sasodīts – es ceru, ka tas, kurš izdomāja un palaida produkcijā šo ķiršu-biezpiena kūku dabūja kādu paaugstinājumu. Amazing, svaiga, nav par saldu, pazūd vienā vakarā. https://t.co/ZGFogArvj0 | ||
Dainis Sproga (2022-06-06 20:56:31) |
@reinistraidas Pievienojos ar visām četrām karotēm. Jau pāris gadus pieejama, ja sagribās vakara kārumu. Knapi diviem pietiek. | ||
Imants (2022-06-06 21:06:47) |
@reinistraidas Jā, šī ir lieliska. | ||
Master (2022-06-06 21:15:06) |
@reinistraidas Man ķiršu par saldu. Melleņu vispār bomba | ||
Pēteris Krišjānis (2022-06-06 22:57:38) |
@reinistraidas Šitā jau klasika. Paprovē arī melleņu. | ||
Austra Jāvalde-Dārziņa (2022-06-07 01:13:57) |
@reinistraidas Reini, par ēdienu droši drīkst arī vairāk. Atbilžu skaits pie ēdiena tvītiem taču Tev pat pasaka priekšā, kas mums visiem ir vajadzīgs. |