Es zinu, ka atkal par ēdienu, bet sasodīts – es ceru, ka tas, kurš izdomāja un palaida produkcijā šo ķiršu-biezpiena kūku dabūja kādu paaugstinājumu. Amazing, svaiga, nav par saldu, pazūd vienā vakarā. https://t.co/ZGFogArvj0 5 atbildes

Reinis Traidās
(2022-06-06 20:51:18)
@twitter
Es zinu, ka atkal par ēdienu, bet sasodīts – es ceru, ka tas, kurš izdomāja un palaida produkcijā šo ķiršu-biezpiena kūku dabūja kādu paaugstinājumu. Amazing, svaiga, nav par saldu, pazūd vienā vakarā. https://t.co/ZGFogArvj0
Dainis Sproga
(2022-06-06 20:56:31)
@twitter
@reinistraidas Pievienojos ar visām četrām karotēm. Jau pāris gadus pieejama, ja sagribās vakara kārumu. Knapi diviem pietiek.
Imants
(2022-06-06 21:06:47)
@twitter
@reinistraidas Jā, šī ir lieliska.
Master
(2022-06-06 21:15:06)
@twitter
@reinistraidas Man ķiršu par saldu. Melleņu vispār bomba
Pēteris Krišjānis
(2022-06-06 22:57:38)
@twitter
@reinistraidas Šitā jau klasika. Paprovē arī melleņu.
Austra Jāvalde-Dārziņa
(2022-06-07 01:13:57)
@twitter
@reinistraidas Reini, par ēdienu droši drīkst arī vairāk. Atbilžu skaits pie ēdiena tvītiem taču Tev pat pasaka priekšā, kas mums visiem ir vajadzīgs.

© 2009-2017 civciv ;)