Svētku ieskaņas vakariņas: rīsi (eko basmati + sāls + baziliks + kurkuma), krāsnī cepts lasis un krāsnī ar visu mizu cepti baltie sīpoli. https://t.co/qtLdpchUev 5 atbildes

Sanita Rībena
(2021-11-17 18:37:09)
@twitter
Svētku ieskaņas vakariņas: rīsi (eko basmati + sāls + baziliks + kurkuma), krāsnī cepts lasis un krāsnī ar visu mizu cepti baltie sīpoli. https://t.co/qtLdpchUev
Atecina
(2021-11-17 19:27:44)
@twitter
@sanitaribena O! Kā tie sīpoli garšo?
Sanita Rībena
(2021-11-17 19:36:30)
@twitter
@Atecina_ Lieliski! Viss sīvums izcepas, paliek tikai sulīgums un neuzbāzīgs saldums
Atecina
(2021-11-17 19:41:43)
@twitter
@sanitaribena Cik ilgi bija jācep?
Sanita Rībena
(2021-11-17 19:47:11)
@twitter
@Atecina_ Hmmm, es cepu vienlaikus ar zivi. Zivs parasti ir gatava, kad virtuvē sāk smaržot, bet sīpoli - kad vidiņš kādam no sīpoliem mzlt izlīdis laukā. 180 grādos, elektriskā cepeškrāsns.
inessesii
(2021-11-18 08:32:42)
@twitter
@sanitaribena Wow! Šis ir ļoti interesanti.. tie sīpoli būs jāpamēģina!

© 2009-2017 civciv ;)