Sācies gadalaiks, kad gribas māju sajūtu ar cepeškrāsni izaudzēt - cept ābolus ar kanēli un cukuru brūno, un to franču ābolkūku ar vaniļu, un vistu, siermaizītes, bietes ar ķiplokiem un nedaudz salda etiķa, Osso buco, protams, omletes un "Lauru" ar rozmarīnu. Un tā līdz apkurei 1 atbildes

Sarmīte Kolāte
(2020-09-14 13:30:44)
@twitter
Sācies gadalaiks, kad gribas māju sajūtu ar cepeškrāsni izaudzēt - cept ābolus ar kanēli un cukuru brūno, un to franču ābolkūku ar vaniļu, un vistu, siermaizītes, bietes ar ķiplokiem un nedaudz salda etiķa, Osso buco, protams, omletes un "Lauru" ar rozmarīnu. Un tā līdz apkurei
Sanita Jemberga
(2020-09-14 13:40:11)
@twitter
@Sarmite_Kolate Es vakar noslaktēju pirmo ķirbi. Biezzupa ar garnelēm un spinātiem, keksiņi ar rozīnēm skolas kastītēm, bet viss pārējais: nu kā tev apmēram. Gribas, lai visu laiku smaržotu pēc āboliem.

© 2009-2017 civciv ;)