Varbūt kādam noder dažādu labu kafiju pārskats https://t.co/rkXORJpXLK 12 atbildes

@normis@toot.lv
(2020-04-15 16:37:55)
@twitter
Varbūt kādam noder dažādu labu kafiju pārskats https://t.co/rkXORJpXLK
Reinis Traidās
(2020-04-15 16:46:10)
@twitter
@normis Normund, paldies!
Reinis Traidās
(2020-04-15 16:47:10)
@twitter
@normis Tu tikai neesi pierakstījis, kurš ir espresso grauzdējums un kurš filtra grauzdējums
@normis@toot.lv
(2020-04-15 16:47:28)
@twitter
@reinistraidas Ņem arī linku tad: https://t.co/UU85GtVzBv
@normis@toot.lv
(2020-04-15 16:47:41)
@twitter
@reinistraidas Esmu gan, skat bold un italic
Reinis Traidās
(2020-04-15 16:49:41)
@twitter
@normis Cenas no kāda avota? Gemosā Andrito ir lētākas un viņi arī piegādā.
@normis@toot.lv
(2020-04-15 16:52:25)
@twitter
@reinistraidas Tur linki visam ir, es no oficiālajiem saitiem cenas lieku. Gemosā manuprāt cena ir 1:1
Reinis Traidās
(2020-04-15 16:54:06)
@twitter
@normis Tad pieliec šo Guatemala Las Joyas. Nav tik laba kā Starsa Pedro Azul, bet budžeta klasē ir baigi ok. Šīs laikam visbiežāk pirktās man. https://t.co/QhHcAGgTVI
@normis@toot.lv
(2020-04-15 16:58:19)
@twitter
@reinistraidas Pieliku. Apskatījos arī, ka Gemosā vienāda cena
Reinis Traidās
(2020-04-15 17:07:06)
@twitter
@normis Savādi, likās, ka Pedra Azul ir medium roast, es arī viņu caur filtru taisīju, bet tāpat baigi labs likās.
@normis@toot.lv
(2020-04-15 17:11:08)
@twitter
@reinistraidas Tie grauzdējumi nav likumi, bet ieteikumi. Mainās tikai garšas nianses. Mierīgi var taisīt espresso kafiju no light roast. Tur ir bišku zinātne apakšā, ja interesē: https://t.co/1EqKA07qun
Reinis Traidās
(2020-04-15 17:18:52)
@twitter
@normis Kad paliks siltāks, noteikti taisīšu nakts cold brew, ko no rīta izfiltrēt un uz ledus liet. Pagaidām man ir Kalita vai V60 filtri, espresso tik sen nav dzerts, ka pat neatceros vairs kā garšo :)
@normis@toot.lv
(2020-04-15 17:24:28)
@twitter
@reinistraidas Es taisīju cold brew vasarā, baigi garšīga kā aukstā kafija. https://t.co/BvvR6iPvOE

© 2009-2017 civciv ;)