Ja tic šim rakstam, tad pavisam drīz laboratorijā audzētāji gaļai būs patērētājiem pieņemama cena. Nudien gaidu šo… https://t.co/b7ohiUDcib 5 atbildes
Iveta Kažoka (2018-12-08 12:47:28) |
Ja tic šim rakstam, tad pavisam drīz laboratorijā audzētāji gaļai būs patērētājiem pieņemama cena. Nudien gaidu šo… https://t.co/b7ohiUDcib | ||
Juris Petersons (2018-12-08 12:57:22) |
@IvetaKazoka interesanti, cik daudz enerģijas patērē šāda audzēšana | ||
Pēteris Krišjānis (2018-12-08 13:13:01) |
@jpetersons @IvetaKazoka rakstā ir minēts - salīdzinoši mazāk un lētāk nekā reāla dzīvnieka audzēšana. Daudz daudz mazāk. | ||
Pēteris Krišjānis (2018-12-08 13:14:20) |
@IvetaKazoka raksts ir ticams. Praktiski domāju ka tāpat kā soja, drīz arī audzētā gaļa būs pieejama restorānos un… https://t.co/gWai7MFElY | ||
Juris Petersons (2018-12-08 13:27:28) |
@pecisk @IvetaKazoka cenas ziņā jā, izmaksas kritušas iespaidīgi pāris gadu laikā, bet par to, cik enerģijas nepiec… https://t.co/uLLyENijJb | ||
Aleksejs Mjaliks (2018-12-08 13:48:35) |
@pecisk @IvetaKazoka Te vēl viena alternatīva gaļai. https://t.co/M8x5kESst5 |