Вот за 15 секунд до побега :) https://t.co/7Jv9cQqgqn 0 atbildes

Oleg Kertanov
(11.07.2019 13:29:40)
@twitter
Вот за 15 секунд до побега :) https://t.co/7Jv9cQqgqn