Vakar pateicoties @mrserge konstatēju, ka @Balerija ir riktīgi gardi kebabi pat pusnaktī. 13 atbildes

Kaspars Foigts
(2014-11-08 14:34:36)
@twitter
Vakar pateicoties @mrserge konstatēju, ka @Balerija ir riktīgi gardi kebabi pat pusnaktī.
Sergejs Bižāns
(2014-11-08 14:52:37)
@twitter
@laacz @Balerija -Sveiks, Vilciņ! -Sveiks, Lācīti! Un tā viņi turpināja apmainīties laipnībām, kamēr vilks dabūja pa purnu.
Kaspars Foigts
(2014-11-08 15:27:41)
@twitter
@mrserge @Balerija Es nojaušu, ka tu vakar ne ar kādu taksi uzreizi nekur neaizbrauci, ja? :)
Sergejs Bižāns
(2014-11-08 15:32:10)
@twitter
@laacz @Balerija aizbraucu, aizbraucu. Bet man bija 4 alu handikaps pirms tu noparkoji mašīnu.
Kaspars Foigts
(2014-11-08 15:33:45)
@twitter
@mrserge Izpētīju tevis dāvātā alus sastāvu. Hell, tas būs interesanti.
Sergejs Bižāns
(2014-11-08 15:36:44)
@twitter
@laacz Ja gribi toč ar baudu, iesaku iemest krāsnī jēra ribas, ko piekost klāt. Ļoti labs deserta alus.
Kaspars Foigts
(2014-11-08 15:37:19)
@twitter
@mrserge Tad jānopērk ribas. Ā, un krāsns.
Sergejs Bižāns
(2014-11-08 15:40:39)
@twitter
@laacz varu likt galvu ķīlā, ka pat visslinkākais vīrietis brīdī, kad mājās parādās krāsns, sāk kļūt par lielisku pavāru. Misija skaidra?
artisare
(2014-11-08 16:17:34)
@twitter
@mrserge @laacz nope. Man ir krāsns. Gadu pēc jaunās iegādes, izcepu picu, kuru šad un tad krāsnī cepu. Nekļuvu par pavāru :/
Kaspars Foigts
(2014-11-08 16:23:46)
@twitter
@artisare @mrserge Pica ir sūds. Gaļa jācep. Ga. Ļa.
Kristaps Skutelis
(2014-11-08 16:24:43)
@twitter
@laacz Kas ir krāsns? Plīts? Vai tāda ar malku kurināma?
Kaspars Foigts
(2014-11-08 16:27:40)
@twitter
@krizdabz Cepamkrāsns.
Kristaps Skutelis
(2014-11-08 16:29:32)
@twitter
@laacz Em, a kā tu ēst gatavo? Ēd ārpus mājas?
Kaspars Foigts
(2014-11-08 16:31:33)
@twitter
@krizdabz Biežāk mājās (darbadienu pusdienas neskaitot).

© 2009-2017 civciv ;)