@kasparsskincs Paklau, a kā tu man šovasar iesaki atdzesēt alu? Jo līdz šim noemāla praksi bija pieliet spaini ar aukstu ūdeni un iemest tajā aliņus. Un tad tiem nonāk nost etiķetes. Tagad sanāk, ka tās jāķer rokā un jālipina atpakaļ. Kas tas ir? Jā, pareizi... :D 5 atbildes

Reinis
(2022-05-17 12:59:07)
@twitter
@kasparsskincs Paklau, a kā tu man šovasar iesaki atdzesēt alu? Jo līdz šim noemāla praksi bija pieliet spaini ar aukstu ūdeni un iemest tajā aliņus. Un tad tiem nonāk nost etiķetes. Tagad sanāk, ka tās jāķer rokā un jālipina atpakaļ. Kas tas ir? Jā, pareizi... :D
Reinis
(2022-05-17 13:02:40)
@twitter
@kasparsskincs Vispār būtu prikols notīt pudeles ar plato caurspīdīgo līmlenti, lai tajā vietā, kur tās tālāk apstrādās, dabū labi pajāties ap tām.
Janis Vitkovskis
(2022-05-18 08:56:25)
@twitter
@Reinis_Me @kasparsskincs Tev pagrabs nav?
Reinis
(2022-05-18 08:58:47)
@twitter
@Janchelis @kasparsskincs Ir, bet 20-30min laikā tur nekāda progresa nebūs, tad jau labāk saldētavā iemest. Un tā kā kā dzīvoju šodienai un visu alu izdzeru uzreiz, nevis turu krājumus, tad ir ko ir... :D
Janis Vitkovskis
(2022-05-18 09:05:09)
@twitter
@Reinis_Me @kasparsskincs Kegu ar dzesetaju vajag.
Reinis
(2022-05-18 09:07:47)
@twitter
@Janchelis @kasparsskincs https://t.co/RC11BN7HOl

© 2009-2017 civciv ;)