kovids ir dīvains. te divarpus dienas +39 +40 C (jāmirst nost) un tad pēkšņi prom it kā nekad nebūtu bijis. un tad uz tādu kā atvadu buču nokancelē man ožu uz kādiem 90%. dīvaina lieta tas kovids. ceru uz atkalredzēšanos ar manu degunu, jo man, kā alus cilvēkam, tas ir svarīgi. 5 atbildes
andrejs teteris (2022-02-23 09:07:00) |
kovids ir dīvains. te divarpus dienas +39 +40 C (jāmirst nost) un tad pēkšņi prom it kā nekad nebūtu bijis. un tad uz tādu kā atvadu buču nokancelē man ožu uz kādiem 90%. dīvaina lieta tas kovids. ceru uz atkalredzēšanos ar manu degunu, jo man, kā alus cilvēkam, tas ir svarīgi. | ||
Austra Jāvalde-Dārziņa (2022-02-23 09:14:53) |
@mazheks Gribēju būt nereāli asprātīga un pateikt, ka tad jau tagad visi ali būs jāgaršo (wink wink), bet tad es atcerējos, ka zinu, kā strādā cilvēka ķermenis :D | ||
Māris Reliņš (2022-02-23 09:23:58) |
@mazheks well, monitorē veselību. man te šausmu stāstiņi dzirdami no cilvēkiem, kas jau menesi vismaz iestrēguši covidā. | ||
Armands (2022-02-23 09:29:46) |
@mazheks Tu Deltu esi dabūjis vai kā? Mums nevienam oža vispār neizmainījās, tikai man, kā pie katras saaukstēšanās, uz 2 dienām bija ekstra sensitīva garša, viss likās kā izvārtīts sālī. | ||
andrejs teteris (2022-02-23 10:10:07) |
@thearmi nezinu, kurš no viņiem. kā nāca - tā aizgāja. | ||
andrejs teteris (2022-02-23 10:11:09) |
@MarisRelins viss ok, cilāju svarus mājās, dzeru alu vakaros. čotka viss |