kovids ir dīvains. te divarpus dienas +39 +40 C (jāmirst nost) un tad pēkšņi prom it kā nekad nebūtu bijis. un tad uz tādu kā atvadu buču nokancelē man ožu uz kādiem 90%. dīvaina lieta tas kovids. ceru uz atkalredzēšanos ar manu degunu, jo man, kā alus cilvēkam, tas ir svarīgi. 5 atbildes

andrejs teteris
(2022-02-23 09:07:00)
@twitter
kovids ir dīvains. te divarpus dienas +39 +40 C (jāmirst nost) un tad pēkšņi prom it kā nekad nebūtu bijis. un tad uz tādu kā atvadu buču nokancelē man ožu uz kādiem 90%. dīvaina lieta tas kovids. ceru uz atkalredzēšanos ar manu degunu, jo man, kā alus cilvēkam, tas ir svarīgi.
Austra Jāvalde-Dārziņa
(2022-02-23 09:14:53)
@twitter
@mazheks Gribēju būt nereāli asprātīga un pateikt, ka tad jau tagad visi ali būs jāgaršo (wink wink), bet tad es atcerējos, ka zinu, kā strādā cilvēka ķermenis :D
Māris Reliņš
(2022-02-23 09:23:58)
@twitter
@mazheks well, monitorē veselību. man te šausmu stāstiņi dzirdami no cilvēkiem, kas jau menesi vismaz iestrēguši covidā.
Armands
(2022-02-23 09:29:46)
@twitter
@mazheks Tu Deltu esi dabūjis vai kā? Mums nevienam oža vispār neizmainījās, tikai man, kā pie katras saaukstēšanās, uz 2 dienām bija ekstra sensitīva garša, viss likās kā izvārtīts sālī.
andrejs teteris
(2022-02-23 10:10:07)
@twitter
@thearmi nezinu, kurš no viņiem. kā nāca - tā aizgāja.
andrejs teteris
(2022-02-23 10:11:09)
@twitter
@MarisRelins viss ok, cilāju svarus mājās, dzeru alu vakaros. čotka viss

© 2009-2017 civciv ;)