Normāli cilvēki – paņem načos, uzrīvē sieru, ēd. Es – marinē cepeti pa nakti sinepēs, upeņu zaptē, rozmarīnā. Cep 7h, pēc tam saplucina, sautē tomātos, sīpolos ar kumīnu, ābolu-BBQ un čipotle mērci & melnajām pupiņām. Tad liek uz načos. Tad pārber ar čedaru. Tad ēd. https://t.co/2OPNM2u5oU 5 atbildes

Reinis Traidās
(2021-04-28 20:06:26)
@twitter
Normāli cilvēki – paņem načos, uzrīvē sieru, ēd. Es – marinē cepeti pa nakti sinepēs, upeņu zaptē, rozmarīnā. Cep 7h, pēc tam saplucina, sautē tomātos, sīpolos ar kumīnu, ābolu-BBQ un čipotle mērci & melnajām pupiņām. Tad liek uz načos. Tad pārber ar čedaru. Tad ēd. https://t.co/2OPNM2u5oU
martinszeme
(2021-04-28 22:38:08)
@twitter
@reinistraidas Bez detalizētas receptes šī ir vienkārša lielīšanās. Respect!
Nika
(2021-04-28 22:53:42)
@twitter
@reinistraidas Kur ir Tavs restorāns?
Reinis Traidās
(2021-04-28 23:16:25)
@twitter
@martinszeme Tā recepte ir pārāk gara un bik improvizēta, lai to varētu metodiski atkārtot :D
Reinis Traidās
(2021-04-28 23:29:37)
@twitter
@NKristopane Man nebūs restorāns, man būs trashy kafūzis kādu dienu kur būs all day brokastis un daži komfortfūdi. Varbūt nosaukšu par “brokastis vakariņās”.
Reinis Traidās
(2021-04-28 23:35:09)
@twitter
@atihomirovs @NKristopane Vārīti cīsiņi + vārīta ola ir tāds brokastu fundaments. Sinepes un mayo klāt. Sauksies “brokastis padomju cilvēkam”.

© 2009-2017 civciv ;)