Apaļā istabā stūri atradīšu, bet ar visu pavāra diplomu un praksi uztaisīt bešamela mērci bez kunkuļiem laikam neiemācīšos nekad. @sirmais_martins, glāb ar padomu. 6 atbildes

Sanita Jemberga
(2021-04-03 20:54:17)
@twitter
Apaļā istabā stūri atradīšu, bet ar visu pavāra diplomu un praksi uztaisīt bešamela mērci bez kunkuļiem laikam neiemācīšos nekad. @sirmais_martins, glāb ar padomu.
Reinis Traidās
(2021-04-03 20:57:02)
@twitter
@jemberga @sirmais_martins Paga, ko, kā tev tur sanāk kunkuļi? Kausētā sviestā iemaisi miltus līdz tāda bieza pasta un tad lej klāt pienu pamazām un maisi. Cik reizes ir taisits, nekad kunkuļu nav bijis :)
Sanita Jemberga
(2021-04-03 21:02:35)
@twitter
@reinistraidas @sirmais_martins Nekad netieku līdz pastas vai smilšu konsistencei, vienmēr saiet kunkuļos jau tad un pēc tam putošana neglābj, tikai blenderis.
Reinis Traidās
(2021-04-03 21:03:54)
@twitter
@jemberga Iesijā miltus ar sietu un arī ne visus uzreiz, pa daļām?
Sanita Jemberga
(2021-04-03 21:05:14)
@twitter
@reinistraidas Varētu, ja nebūtu sliņķe. Pamēģināšu nākamreiz.

(2021-04-03 21:24:05)
@twitter
@jemberga @sirmais_martins Izkausē sviestu, noņem no karstuma, pieber mazliet miltus un drusku piena un samaisi ar putojamo un tā uz priekšu visu laiku ar maisot. Atpakaļ uzckarstuma un arvien vairāk piena, un sanāks.
Baiba Liepiņa
(2021-04-04 10:18:37)
@twitter
@jemberga @sirmais_martins Nopērc Ikea mērču slotiņu, bieži nāk komplektā ar putojamo slitiņu. Un vēl viens triks - nekas neliedz izblenderēt kunkulīšus!

© 2009-2017 civciv ;)