Cūkgaļas gabalu izvēlies, cik liesu vari atrast. Noderēs arī sānu gabals ar ribiņu. Lēna cepšana zemā temperatūrā padara gaļu īpaši mīkstu, mutē kūstošu. Lai arī sagatavošanas laiks ir ilgs, pie plīts nav jāstāv, galvenais noķert brīdi pirms brūnums pā... https://t.co/9lyzp9RfdM 0 atbildes
Jauns.lv (2020-10-22 11:38:26) |
Cūkgaļas gabalu izvēlies, cik liesu vari atrast. Noderēs arī sānu gabals ar ribiņu. Lēna cepšana zemā temperatūrā padara gaļu īpaši mīkstu, mutē kūstošu. Lai arī sagatavošanas laiks ir ilgs, pie plīts nav jāstāv, galvenais noķert brīdi pirms brūnums pā... https://t.co/9lyzp9RfdM |