@IngaSpringe @kaspars_gasuns mēs arī!!! 4 atbildes
Marta Krivade (2020-08-25 20:10:50) |
@IngaSpringe @kaspars_gasuns mēs arī!!! | ||
Uldis Rozenfelds (2020-08-25 21:04:53) |
@martakrivade @IngaSpringe @kaspars_gasuns Vēl var paspēt tukšās burciņas piepildīt no jauna- kabaču-plūmju ievārījums ir tīri garda manta. Un galvenās izejvielas šobrīd ir pieejamas pieklājīgā daudzumā. | ||
Inga Springe (2020-08-25 23:30:34) |
@baltaisruncis @martakrivade @kaspars_gasuns Iedosiet recepti? | ||
Uldis Rozenfelds (2020-08-26 08:57:49) |
@IngaSpringe @martakrivade @kaspars_gasuns Kabači:plūmes:ievārījuma cukurs (1:1:1). Kabačus un plūmes sasmalcina ar blenderi (vai caur sietu)-> uzvāra->pievieno cukuru->10min vāra->burko. | ||
Uldis Rozenfelds (2020-08-26 09:02:43) |
@IngaSpringe @martakrivade @kaspars_gasuns Vēl var vārīt tikai kabačus (sanāks kabaču džems): 1kg kabači, 0,5kg ievārījuma cukurs, 2 citroni (miza+sula), rīvēts ingvers apm. 20g. Uzvāra kabaci->pievieno pārējo->10min vāra->burko. |