@IngaSpringe @kaspars_gasuns mēs arī!!! 4 atbildes

Marta Krivade
(2020-08-25 20:10:50)
@twitter
@IngaSpringe @kaspars_gasuns mēs arī!!!
Uldis Rozenfelds
(2020-08-25 21:04:53)
@twitter
@martakrivade @IngaSpringe @kaspars_gasuns Vēl var paspēt tukšās burciņas piepildīt no jauna- kabaču-plūmju ievārījums ir tīri garda manta. Un galvenās izejvielas šobrīd ir pieejamas pieklājīgā daudzumā.
Inga Springe
(2020-08-25 23:30:34)
@twitter
@baltaisruncis @martakrivade @kaspars_gasuns Iedosiet recepti?
Uldis Rozenfelds
(2020-08-26 08:57:49)
@twitter
@IngaSpringe @martakrivade @kaspars_gasuns Kabači:plūmes:ievārījuma cukurs (1:1:1). Kabačus un plūmes sasmalcina ar blenderi (vai caur sietu)-> uzvāra->pievieno cukuru->10min vāra->burko.
Uldis Rozenfelds
(2020-08-26 09:02:43)
@twitter
@IngaSpringe @martakrivade @kaspars_gasuns Vēl var vārīt tikai kabačus (sanāks kabaču džems): 1kg kabači, 0,5kg ievārījuma cukurs, 2 citroni (miza+sula), rīvēts ingvers apm. 20g. Uzvāra kabaci->pievieno pārējo->10min vāra->burko.

© 2009-2017 civciv ;)