Labākie virtuves triki, ko uzzināju no mammas: Kotlešu masai maizes vietā likt uz smalkās rīves sarīvētu zaļu kartupeli; Karbonādei sāli uzbērt burtiski pirms panēšanas un cepšanas; Brokastu olu- dārzeņu salātiem piegriezt ābolu. Kādi ir jūsu mammu virtuves noslēpumi? 3 atbildes
Dzeina // (2020-08-09 22:43:39) |
Labākie virtuves triki, ko uzzināju no mammas: Kotlešu masai maizes vietā likt uz smalkās rīves sarīvētu zaļu kartupeli; Karbonādei sāli uzbērt burtiski pirms panēšanas un cepšanas; Brokastu olu- dārzeņu salātiem piegriezt ābolu. Kādi ir jūsu mammu virtuves noslēpumi? | ||
Laura Andžāne (2020-08-09 22:48:23) |
@dzeina Manas mammas noslēpumi ir pretestība citu mammu noslēpumiem - kotletēm nekādu maizi nevajag, mērcei miltus nevajag, jo “tīrāks” ēdiens, jo garšīgāks, un - pats galvenais - krējumu no zupas pa gabalu! | ||
Aleksejs Mjaliks (2020-08-09 23:08:15) |
@dzeina Zaļš kartupelis? Ir domāts jēls kartupelis? Vai tādu, ka vizuāli zaļš? | ||
Laura Andžāne (2020-08-10 00:35:19) |
@dzeina Ā! Čut čut skābā krējuma kotletes padara pufīgas! Rosolā - 50/50 majonēze un krējums. Sēņu mērcei - skābo, ne saldo krējumu! |