Labākie virtuves triki, ko uzzināju no mammas: Kotlešu masai maizes vietā likt uz smalkās rīves sarīvētu zaļu kartupeli; Karbonādei sāli uzbērt burtiski pirms panēšanas un cepšanas; Brokastu olu- dārzeņu salātiem piegriezt ābolu. Kādi ir jūsu mammu virtuves noslēpumi? 3 atbildes

Dzeina //
(2020-08-09 22:43:39)
@twitter
Labākie virtuves triki, ko uzzināju no mammas: Kotlešu masai maizes vietā likt uz smalkās rīves sarīvētu zaļu kartupeli; Karbonādei sāli uzbērt burtiski pirms panēšanas un cepšanas; Brokastu olu- dārzeņu salātiem piegriezt ābolu. Kādi ir jūsu mammu virtuves noslēpumi?
Laura Andžāne
(2020-08-09 22:48:23)
@twitter
@dzeina Manas mammas noslēpumi ir pretestība citu mammu noslēpumiem - kotletēm nekādu maizi nevajag, mērcei miltus nevajag, jo “tīrāks” ēdiens, jo garšīgāks, un - pats galvenais - krējumu no zupas pa gabalu!
Aleksejs Mjaliks
(2020-08-09 23:08:15)
@twitter
@dzeina Zaļš kartupelis? Ir domāts jēls kartupelis? Vai tādu, ka vizuāli zaļš?
Laura Andžāne
(2020-08-10 00:35:19)
@twitter
@dzeina Ā! Čut čut skābā krējuma kotletes padara pufīgas! Rosolā - 50/50 majonēze un krējums. Sēņu mērcei - skābo, ne saldo krējumu!

© 2009-2017 civciv ;)