tā, kura ir labākā un vienkāršākā vasaras vakariņu mazsālītu gurķīšu recepte? 5 atbildes

Marta Krivade
(2020-07-22 22:40:12)
@twitter
tā, kura ir labākā un vienkāršākā vasaras vakariņu mazsālītu gurķīšu recepte?
Kristaps Skujiņš
(2020-07-22 22:43:58)
@twitter
@martakrivade https://t.co/XxdPi2Zy9G
Kārlis Langins
(2020-07-22 22:58:06)
@twitter
@martakrivade atkarīgs no atvēlamā laika, ātrais variants ir ielikt veselus gurķus kopā ar ~3% sāls (no gurķu masas) + kapātas dilles un sasmalcinātu ķiploku, un kārtīgi sakratīt, lai mizā veidojas mikroplaisas un sāls pa dažām stundām paspēj iesūkties.
Kārlis Langins
(2020-07-22 23:03:41)
@twitter
@martakrivade ilgais variants ir novārīt sinepju sēklas, lauru lapu, kad atdzisis apliet gurķus ar dillēm un ķiplokiem + 3% sāls no kopējās masas, gaidīt vēlamo garšu īpatsvaru (aptuveni 2 dienas). Gurķus var izņemt no braina, lai nofiksētu garšu, bet ar laiku sāksies fermentācijas process.
Kārlis Langins
(2020-07-22 23:21:24)
@twitter
@martakrivade vsp, ar "slapjo fermentāciju" diezgan maz esmu darbojies, teorētiski varētu vajadzēt vairāk par 3% sāls, you might want to fact check that
Madara Sakoviča
(2020-07-23 00:00:03)
@twitter
@martakrivade Litrs ūdens, 2 ēdamkarotes sāls, 1 ēdamkarote cukurs. Lej virsū karstu gurķiem+dillēm, kādam ķiplokam. Pikantumam var pielikt tējkaroti sinepes

© 2009-2017 civciv ;)