Vakar ar otro piegājienu (pirmā sadega) izcepu maizi pēc @JAMikdiena receptes. Ir tā vērts nedaudz pačakarēties. https://t.co/udYyg6KT4d 3 atbildes

Kārlis Rozenbergs
(2020-04-14 09:30:00)
@twitter
Vakar ar otro piegājienu (pirmā sadega) izcepu maizi pēc @JAMikdiena receptes. Ir tā vērts nedaudz pačakarēties. https://t.co/udYyg6KT4d

(2020-04-14 09:59:17)
@twitter
@drinkits Pagaidi ilgāk, lai atdziest. Kārdinājums liels, bet sagriezt ļoti grūti
Kārlis Rozenbergs
(2020-04-14 10:00:29)
@twitter
@JAMikdiena Tas bij testam, lai redzētu, ka iekša izcepusies. Ēdam jau tik šodien. :)

(2020-04-14 10:37:32)
@twitter
@drinkits Es parasti cepu ap 190 grādos ~50 minūtes ,ar konvenkcijas un apakšas sildīšanas režīmu.

© 2009-2017 civciv ;)