Baltmaize: ņem 500g kviešu miltu, paciņu sausā rauga (7g), 2 tējk sāls, 1 ēdk cukurs, 350 ml ūdens, ēdamkaroti eļļas. Visu sajauc, izmīca, raudzē 1-1,5 h. Izveido klaipiņu, liek ķieģelīša formā, raudzē vēl 30-45 mins. Tad 45 min cep 200 C krāsnī https://t.co/QceEYioMt2 2 atbildes

Krista Baumane
(2020-03-29 18:52:04)
@twitter
Baltmaize: ņem 500g kviešu miltu, paciņu sausā rauga (7g), 2 tējk sāls, 1 ēdk cukurs, 350 ml ūdens, ēdamkaroti eļļas. Visu sajauc, izmīca, raudzē 1-1,5 h. Izveido klaipiņu, liek ķieģelīša formā, raudzē vēl 30-45 mins. Tad 45 min cep 200 C krāsnī https://t.co/QceEYioMt2

(2020-03-29 21:12:43)
@twitter
@Krista_Baumane Ja pieliksi pusi rudzu miltu, ķimenes, raudzesi visu nakti, sanāks saldskābmaize

(2020-03-29 21:13:35)
@twitter
@Krista_Baumane Un sēklu maisījumu... Vai kaltētus tomātus.

© 2009-2017 civciv ;)