Pirmais mēģinājums LA stila tako. 4-5h cūkas plecs ar apelsīnu, laima sulu, kumīnu, oregano un kolu, bik buljonu un sīpolu & ķiploku. Meksikā ražotās kolas, ko prasa autentiskā recepte - nav. Šķiet, tā vienīgā kola, kuru vēl ražo ar niedru cukuru. https://t.co/gdguHg9mji 3 atbildes

Reinis Traidās
(2019-12-14 15:45:45)
@twitter
Pirmais mēģinājums LA stila tako. 4-5h cūkas plecs ar apelsīnu, laima sulu, kumīnu, oregano un kolu, bik buljonu un sīpolu & ķiploku. Meksikā ražotās kolas, ko prasa autentiskā recepte - nav. Šķiet, tā vienīgā kola, kuru vēl ražo ar niedru cukuru. https://t.co/gdguHg9mji
Kristaps A.
(2019-12-14 15:55:22)
@twitter
@reinistraidas Neesmu skatījies, bet vai nebija tā, ka Eiropas (varbūt tikai Rietumeiropas) koka bija ar cukuru? Jo zinu, ka ASV lieto HFCS un tur Meksikas kola ir "īstā", bet es kaut kā atceros, ka EU kolā arī viss kā vajag, vismaz agrāk bija. Varbūt kļūdos tho.
Reinis Traidās
(2019-12-14 15:57:03)
@twitter
@PienaZupa Nākamreiz esot Sky jāpapēta stastāvs.
@normis@toot.lv
(2019-12-15 10:33:38)
@twitter
@reinistraidas @PienaZupa Latvijā ir cukurs, mums ir tāda kā Meksikā

© 2009-2017 civciv ;)