Ķēkšas, help! Atklājiet, lūdzu, noslēpumu, kā panākt, ka vistas cepetis ir sauss un zeltaini kraukšķīgs, nevis vnk sautēta gaļa. Man tupa nesanāk. Temperatūra, laiks, maģija, režīms? 4 atbildes

Dzeina //
(2019-10-21 14:55:41)
@twitter
Ķēkšas, help! Atklājiet, lūdzu, noslēpumu, kā panākt, ka vistas cepetis ir sauss un zeltaini kraukšķīgs, nevis vnk sautēta gaļa. Man tupa nesanāk. Temperatūra, laiks, maģija, režīms?
Sanita Jemberga
(2019-10-21 14:59:30)
@twitter
@dzeina 180c, jābūt sausam, pārkaisa sāli, drusku eļļas, picis sviesta, citrons pakaļā, uz apm 1h. Kad àrà no cepenes, uzspied pusi citrona sulas. 10 min atpûtas un voila. Foolproof
Sanita Jemberga
(2019-10-21 15:00:23)
@twitter
@dzeina Gała istabas temp, ne no ledusskapja, fellow kjèkša
Reinis Traidās
(2019-10-21 15:11:43)
@twitter
@jemberga @dzeina Cepampannā uz sīpolu, ķiploku, burkānu un selerijas gabaliem. Ieziest ar sāli, pipariem, eļļu. Dibenā citrons vesels. Sabāzt azotē rozmarīnu, ķiploku daivas, timiānu. Uz 180c kādas 2h ventilācijas režīmā. Dažas reizes apliet ar dārzeņos iztecējušajiem taukiem.
Janis Vitkovskis
(2019-10-21 17:55:21)
@twitter
@dzeina Viens varētu būt, ka piepumpēta ar ūdeni. Bet vēl ir svarīgi, lai ir istabas temp. Pirms šaušanas krāsnī. Pārējais jau kā te rakstīts.

© 2009-2017 civciv ;)