Kurš vēl jaunībā ēda kefīru + baltmaizi + majonēzi (ja bija treknie laiki)? Runāju ar vakara biedriem un visi skatā… https://t.co/LdG7mGcgxt 13 atbildes
Edijs Majors (2018-08-18 23:00:43) |
Kurš vēl jaunībā ēda kefīru + baltmaizi + majonēzi (ja bija treknie laiki)? Runāju ar vakara biedriem un visi skatā… https://t.co/LdG7mGcgxt | ||
Master (2018-08-18 23:30:33) |
@EdijsMajors Kāda vēl bērnība?Tie bija studentu laiki kefīrs,baltmaize.Maizi gan tikai pusi varēju nolikvidēt.Majon… https://t.co/XSzvJgqf2S | ||
Edijs Majors (2018-08-18 23:32:01) |
@dj_beatmaster + tam alum bija trakā korķu loterijas akcija. | ||
Master (2018-08-18 23:33:42) |
@EdijsMajors Bērnībā ceptas auzu pārslas uz pannas bija gardums. A studentlaikos atceros https://t.co/IMfu3ObwNW, k… https://t.co/J16n4AMveZ | ||
Master (2018-08-18 23:36:41) |
@EdijsMajors jap, jap. Nebiju tāds dzērājs, bet čaļi uz kojām kastes stiepa un pēc tam gāja pakaļ vēl kādām 10 pude… https://t.co/sZrjdIYfyJ | ||
Edijs Majors (2018-08-18 23:43:24) |
@dj_beatmaster Hm, neatceros. Bet Jūs esat vismaz 2 cm. vecāks par mani, tāpēc nestrīdēšos :) https://t.co/kB4jh06PMu | ||
Eriks Stendzenieks (2018-08-19 01:22:11) |
@EdijsMajors Drīz jāceļas govis slaukt. | ||
Armands (2018-08-19 01:25:41) |
@dj_beatmaster @EdijsMajors Tagad jādzer Piebalgu, to uz maiņu pa 0.18 var nodot ;) | ||
Edijs Majors (2018-08-19 01:38:50) |
@E_Stendzenieks Tā ir, paldies par atgādinājumu - ap četriem naktī tevi jābaro! Uzpīkstini, kad jūti - laiks apvelt uz otriem sāniem. | ||
Eriks Stendzenieks (2018-08-19 03:00:38) |
@EdijsMajors Ir nospiests kreisais sāns. | ||
Valters Mitāns (2018-08-19 08:20:50) |
@EdijsMajors Mans studiju laika ēdiens - bļodā auzu pārslas+kefīrs. Tagad gan kefīrs dārgs palicis. | ||
Uldis Ziediņš (2018-08-19 11:00:24) |
@EdijsMajors @eedgars Majonēze (Provansas "Francis", protams - pārejās nekam neder) gan bija tikai uz lieliem svētkiem. | ||
Dainis Šantars (2018-08-19 11:18:36) |
@EdijsMajors Es ēdu ķieģelīti ar sinepēm :) | ||
Māris Antons (2018-08-19 11:27:40) |
@EdijsMajors Bez kefīra, bet jā |