Pēc tiesas un taisnības auksto zupu, ko jau stundu griežu, vajadzētu aplīmēt ar etiķeti "roku darbs" un stiept uz @Kalnciemaiela tirgu 8 atbildes
Sanita Jemberga (2016-08-01 22:59:19) |
Pēc tiesas un taisnības auksto zupu, ko jau stundu griežu, vajadzētu aplīmēt ar etiķeti "roku darbs" un stiept uz @Kalnciemaiela tirgu | ||
Aigars Mahinovs (2016-08-01 23:14:49) |
@jemberga 40 sekundes sagriezt gurķi, 20 sekundes olai un zaļumiem. Ķefīru un burku biešu iekšā un miers. Ko tur vēl griezt? | ||
anna platpire (2016-08-01 23:17:06) |
@aigarius @jemberga šis gan izklausās pēc cilvēka, kas pats negriež vai vismaz krāpjas. Bet aukstā zupa ir māksla. | ||
Aigars Mahinovs (2016-08-01 23:20:56) |
@anna_platpire @jemberga https://t.co/W9pU8QNwHo - ar pareizu tehniku ātri un precīzi sagriezt garo gurķi nav nekādu problemu | ||
Sanita Jemberga (2016-08-01 23:25:26) |
@anna_platpire @aigarius Vēl olas, dilles, lokus, bietes ne no pusfabrikāta + 8 cilvēkiem bez autogriezēja. Tur, lūk, laiks arī aiziet. | ||
Aigars Mahinovs (2016-08-01 23:32:13) |
@jemberga @anna_platpire ja jāgriež un jāmarinē bietes, tad tas gan ir traks darbs. Zaļumus un olas gan ir ātri sagriezt ar virtuves šķērēm | ||
Sarmīte Kolāte (2016-08-01 23:47:47) |
@aigarius @jemberga @anna_platpire nav obligāti jāmarinē.Var tvaicēt un pievienot gardu etiki,vai aizvietot ar sālītu gurki un/vai kaperiem | ||
anete (2016-08-02 12:15:21) |
@anna_platpire Annas pāri visam https://t.co/h6cMauAzfT | ||
anna platpire (2016-08-02 13:41:40) |
@anete @CSP_Latvija Labrīt! Protams! |