Pēc tiesas un taisnības auksto zupu, ko jau stundu griežu, vajadzētu aplīmēt ar etiķeti "roku darbs" un stiept uz @Kalnciemaiela tirgu 8 atbildes

Sanita Jemberga
(2016-08-01 22:59:19)
@twitter
Pēc tiesas un taisnības auksto zupu, ko jau stundu griežu, vajadzētu aplīmēt ar etiķeti "roku darbs" un stiept uz @Kalnciemaiela tirgu
Aigars Mahinovs
(2016-08-01 23:14:49)
@twitter
@jemberga 40 sekundes sagriezt gurķi, 20 sekundes olai un zaļumiem. Ķefīru un burku biešu iekšā un miers. Ko tur vēl griezt?
anna platpire
(2016-08-01 23:17:06)
@twitter
@aigarius @jemberga šis gan izklausās pēc cilvēka, kas pats negriež vai vismaz krāpjas. Bet aukstā zupa ir māksla.
Aigars Mahinovs
(2016-08-01 23:20:56)
@twitter
@anna_platpire @jemberga https://t.co/W9pU8QNwHo - ar pareizu tehniku ātri un precīzi sagriezt garo gurķi nav nekādu problemu
Sanita Jemberga
(2016-08-01 23:25:26)
@twitter
@anna_platpire @aigarius Vēl olas, dilles, lokus, bietes ne no pusfabrikāta + 8 cilvēkiem bez autogriezēja. Tur, lūk, laiks arī aiziet.
Aigars Mahinovs
(2016-08-01 23:32:13)
@twitter
@jemberga @anna_platpire ja jāgriež un jāmarinē bietes, tad tas gan ir traks darbs. Zaļumus un olas gan ir ātri sagriezt ar virtuves šķērēm
Sarmīte Kolāte
(2016-08-01 23:47:47)
@twitter
@aigarius @jemberga @anna_platpire nav obligāti jāmarinē.Var tvaicēt un pievienot gardu etiki,vai aizvietot ar sālītu gurki un/vai kaperiem
anete
(2016-08-02 12:15:21)
@twitter
@anna_platpire Annas pāri visam https://t.co/h6cMauAzfT
anna platpire
(2016-08-02 13:41:40)
@twitter
@anete @CSP_Latvija Labrīt! Protams!

© 2009-2017 civciv ;)