Tiku pie jauna gadžeta. Svaigs un 100% dabisks saldējums katru dienu… :) vasara būs izdevusies! http://t.co/oQgxWmc9fm 3 atbildes

Andrejs
(2015-03-20 16:18:28)
@twitter
Tiku pie jauna gadžeta. Svaigs un 100% dabisks saldējums katru dienu… :) vasara būs izdevusies! http://t.co/oQgxWmc9fm
Uldis Cernevskis
(2015-03-20 16:19:38)
@twitter
@sicis kas par razhotaaju un modeli?
Andrejs
(2015-03-20 16:21:36)
@twitter
@bubliks Stollar BCI600 - vienīgais sakarīgais, kas saldē un maisa reizē. Pārējiem trauks pirms pagatavošanas 24h jātur saldētavā
Uldis Cernevskis
(2015-03-20 16:27:00)
@twitter
@sicis kur visleetaak to dabuut un vai rezultaats apmierina? :)

© 2009-2017 civciv ;)