Tiku pie jauna gadžeta. Svaigs un 100% dabisks saldējums katru dienu… :) vasara būs izdevusies! http://t.co/oQgxWmc9fm 3 atbildes
Andrejs (2015-03-20 16:18:28) |
Tiku pie jauna gadžeta. Svaigs un 100% dabisks saldējums katru dienu… :) vasara būs izdevusies! http://t.co/oQgxWmc9fm | ||
Uldis Cernevskis (2015-03-20 16:19:38) |
@sicis kas par razhotaaju un modeli? | ||
Andrejs (2015-03-20 16:21:36) |
@bubliks Stollar BCI600 - vienīgais sakarīgais, kas saldē un maisa reizē. Pārējiem trauks pirms pagatavošanas 24h jātur saldētavā | ||
Uldis Cernevskis (2015-03-20 16:27:00) |
@sicis kur visleetaak to dabuut un vai rezultaats apmierina? :) |