Vēlreiz par "smalko vīnu" kultūras teātri. Eksperti pat nespēja atšķirt sarkano no baltā http://t.co/KJecZGsVdE 3 atbildes
Iveta Kažoka (2013-12-30 11:00:51) |
Vēlreiz par "smalko vīnu" kultūras teātri. Eksperti pat nespēja atšķirt sarkano no baltā http://t.co/KJecZGsVdE | ||
Aigars Mahinovs (2013-12-30 12:29:26) |
@IvetaKazoka tīri formāli starp balto un sarkno atšķirās tikai krāsa un _tipiskā_ garša. Var būt baltvīns ar tanīniem, kas garšo kā sarkans | ||
Aigars Mahinovs (2013-12-30 12:30:37) |
@IvetaKazoka galvenā aprakstu jēga irizveidot garšas priekštatu, lai cilvēks saprot ar ko to vīnu kombinēt un vai tādas garšas patīk | ||
Aigars Mahinovs (2013-12-30 12:31:46) |
@IvetaKazoka vīnu "kvalitāte" ciparos ir diegan bezjēdzīga lieta. Apm. kā grāmatu kvalitāte. Bet žanrs un sarežģītība palīdz izvēlē |