Pirmā svaiga bazilika raža ievakta. Pesto būs.Žēl tik, ka laukos viss apsala. Jūnija sākumā nakti bij - 4!Nu neko.Toties daudz rukolas pesto 8 atbildes

Liene Jansone
(2009-08-19 00:36:39)
@twitter
Pirmā svaiga bazilika raža ievakta. Pesto būs.Žēl tik, ka laukos viss apsala. Jūnija sākumā nakti bij - 4!Nu neko.Toties daudz rukolas pesto
hardijs viškers
(2009-08-19 12:28:34)
@twitter
@Bufete kā to pesto jātaisa no bazilika? tagad nakts tirgū kaudzēm varētu sapirkt to baziliku (zaļo vai lillā?)...
Liene Jansone
(2009-08-19 12:40:07)
@twitter
@akjel zalais baziliks, ķiploks, ciedru rieksti, parmezanveidīgs siers, olīveļļa = visu sablenderē vai piestiņā samīca.
Liene Jansone
(2009-08-19 12:43:04)
@twitter
@akjel vai ekonomiskaks = baziliks, ķiploks, taspats siers un olīveļļa uz pusēm ar parasto. Saki, nakts tirgus pilns? :)
hardijs viškers
(2009-08-19 13:07:48)
@twitter
@Bufete kā ar uzglabāšanu? pietiek ka tā olīveļļa? esmu dzirdējis, ka baigi jāatlasa lapiņas, lai nesabojājas. nakts tirgū bazilka kaudzēm:]
Liene Jansone
(2009-08-19 13:36:37)
@twitter
@akjel nav tik traki ar to atlasīšanu. Nevajadzetu krāna ūdenim trāpīties klāt, un tad ledusskapī burciņā pāris mēneši droši stāvēs!
Liene Jansone
(2009-08-19 13:39:05)
@twitter
@akjel un vēl var arī saldēt,kas ir tīri labs variants,jo atkausējot tam kādu dienu vēl ir tāda smuka,koši zaļa krāsa un aromāts svaigāks :)
hardijs viškers
(2009-08-27 01:40:23)
@twitter
@Bufete un kā saldēt to baziliku? es tikko saldētavā ieliku divas buntes no tā nakts tirgus. vienkārši maisiņā. nez kā atsaldēt būs:]
Liene Jansone
(2009-08-27 08:57:11)
@twitter
@akjel neee neee neee, tapat lapinas nesaldee :((( čuš vien sanāks. to pesto mazos traucinos saldē!!! :)))

© 2009-2017 civciv ;)