14.09.12. Vāru rīsus. Pēcpusdienā - Normunds un Epp. Pirms dienām desmit apmeklējām cirku, meklējot episku vietu. Klausos Tabula Rasa. 8 atbildes
kaspars rolsteins (2012-09-14 12:56:13) |
14.09.12. Vāru rīsus. Pēcpusdienā - Normunds un Epp. Pirms dienām desmit apmeklējām cirku, meklējot episku vietu. Klausos Tabula Rasa. | ||
Nellija Ločmele (2012-09-17 01:10:57) |
@rolsteins kā Tu tos rīsus vāri? | ||
kaspars rolsteins (2012-09-17 01:15:28) |
@NellijaL 5x noskalo, tad katlā - uzlej ari nedaudz olivelas. ūdeni - 1.7x vairak par rīsiem. strauji uzvāra un tad 30 min uz lēnas uguns. | ||
Nellija Ločmele (2012-09-17 01:29:47) |
@rolsteins kāpēc tik ilgi? Man brālim ideāla recepte, žiglāka :) Sākums kā Tev - skalo kārtīgi, tad piešauj bišķi olīveļļas, kārtīgi izmaisa | ||
Nellija Ločmele (2012-09-17 01:36:05) |
@rolsteins uzlej verdošu ūdeni (lai tas ir 1,5 cm virs rīsiem).Uzvāra,griež mazu uguni,vāra 7-10 m (vāku necilā!).Apsedz un 5 m atstāj mierā | ||
Nellija Ločmele (2012-09-17 01:41:57) |
@rolsteins varbūt noder :) tik laba recepte, ka es nekad nelaižu garām izdevību izstāstīt, ja kāds ieminas par rīsiem | ||
kaspars rolsteins (2012-09-17 08:25:42) |
@NellijaL Paldies! Izklausās labi. Vai rīsu veids šeit nav būtisks? | ||
Nellija Ločmele (2012-09-17 12:43:10) |
@rolsteins labākais variants būtu basmati, sanāk izcili irdeni un garšīgi | ||
kaspars rolsteins (2012-09-17 13:01:26) |
@NellijaL jā. basmati. manā variantā kādas 30 min vajadzigas, lai iegūtu t.s. tah dig katla dibenā, ko pasniedz atsevišķi. |