14.09.12. Vāru rīsus. Pēcpusdienā - Normunds un Epp. Pirms dienām desmit apmeklējām cirku, meklējot episku vietu. Klausos Tabula Rasa. 8 atbildes

kaspars rolsteins
(2012-09-14 12:56:13)
@twitter
14.09.12. Vāru rīsus. Pēcpusdienā - Normunds un Epp. Pirms dienām desmit apmeklējām cirku, meklējot episku vietu. Klausos Tabula Rasa.
Nellija Ločmele
(2012-09-17 01:10:57)
@twitter
@rolsteins kā Tu tos rīsus vāri?
kaspars rolsteins
(2012-09-17 01:15:28)
@twitter
@NellijaL 5x noskalo, tad katlā - uzlej ari nedaudz olivelas. ūdeni - 1.7x vairak par rīsiem. strauji uzvāra un tad 30 min uz lēnas uguns.
Nellija Ločmele
(2012-09-17 01:29:47)
@twitter
@rolsteins kāpēc tik ilgi? Man brālim ideāla recepte, žiglāka :) Sākums kā Tev - skalo kārtīgi, tad piešauj bišķi olīveļļas, kārtīgi izmaisa
Nellija Ločmele
(2012-09-17 01:36:05)
@twitter
@rolsteins uzlej verdošu ūdeni (lai tas ir 1,5 cm virs rīsiem).Uzvāra,griež mazu uguni,vāra 7-10 m (vāku necilā!).Apsedz un 5 m atstāj mierā
Nellija Ločmele
(2012-09-17 01:41:57)
@twitter
@rolsteins varbūt noder :) tik laba recepte, ka es nekad nelaižu garām izdevību izstāstīt, ja kāds ieminas par rīsiem
kaspars rolsteins
(2012-09-17 08:25:42)
@twitter
@NellijaL Paldies! Izklausās labi. Vai rīsu veids šeit nav būtisks?
Nellija Ločmele
(2012-09-17 12:43:10)
@twitter
@rolsteins labākais variants būtu basmati, sanāk izcili irdeni un garšīgi
kaspars rolsteins
(2012-09-17 13:01:26)
@twitter
@NellijaL jā. basmati. manā variantā kādas 30 min vajadzigas, lai iegūtu t.s. tah dig katla dibenā, ko pasniedz atsevišķi.

© 2009-2017 civciv ;)