Kā vislabāk pagatavot līņus? 8 atbildes
Arta Ģiga (2010-07-03 23:13:28) |
Kā vislabāk pagatavot līņus? | ||
Edijs Bošs (2010-07-04 00:22:55) |
@ArtaG cepts līnis! kas var būt labāks?! nobrauci ar sāli atzvīņošanas vietā, noskalo, pasāli, sagriez gabalos, apviļā miltos un uz pannas | ||
Arta Ģiga (2010-07-04 00:26:37) |
@edijs_boss Tātad pietiek, ja iesāla, nav jākasa zvīņas? Uz grila var šo cept> | ||
Anita Brauna (2010-07-04 09:09:53) |
@edijs_boss Āboli būs! Slēdzu barteri pret ķiršiem, tie šogad manā dārzā bija divi, un tos pašus jau putni apēduši | ||
Edijs Bošs (2010-07-04 09:21:29) |
@ArtaG jā, līnis nav jāatzvīņo kā citas zivis, jo tam zvīņas tādas nosacītas. tās kopā ar gļotu noberž nost ar sāli | ||
Ivo Kiršblats (2010-07-04 09:31:52) |
@edijs_boss man liekas, ka taa zivs jau sen ir apeesta :D | ||
Arta Ģiga (2010-07-04 11:27:54) |
@edijs_boss @kirshblac Nē, tas notiks šovakar :) vēl jādabū grils | ||
Edijs Bošs (2010-07-04 12:31:27) |
@ArtaG uz grila neesmu mēģinājis. pārāk gards, lai tradicionālo pannas recepti apšaubītu :) | ||
Arta Ģiga (2010-07-04 23:27:41) |
@edijs_boss Izcepām uz grila, bija ok, pat bērni ēda. Uz grila tāpē, ka plīts vairāk dekoratīva. |