Aukstā zupa. Marinētas bietes, kefīrs, desa, gurķis, tomāti, zaļumi. Aiziet, ko vēl liekat klāt? 4 atbildes

Ernests Štāls - mastodon.social/@ernests
(2021-06-09 21:34:32)
@twitter
Aukstā zupa. Marinētas bietes, kefīrs, desa, gurķis, tomāti, zaļumi. Aiziet, ko vēl liekat klāt?
Toms Atte
(2021-06-09 21:40:32)
@twitter
@so_on Vārīta vai cepta vistas gaļa.
Uldis Ziediņš
(2021-06-09 21:41:52)
@twitter
@so_on Sinepes ir pats svarīgākais. Un es vēl lieku melnās olīvas, pārgrieztas uz pusītēm. Redīsi netraucēs, piedos drusku asumu. Par tomātiem gan dzirdu pirmo reizi, ja vien runa nav par gaspačo.
Aleksejs Mjaliks
(2021-06-09 21:42:12)
@twitter
@so_on Desa un tomāts laukā. Ola un mārrutki (vai sinepes) iekšā. Un nedaudz sāls un piparu.
Krista Baumane
(2021-06-10 18:07:40)
@twitter
@so_on nedaudz citrona sula pēc garšas

© 2009-2017 civciv ;)