Pārāk liels haips bija par to Enzo pastūzi, nu visgarlaicīgākā un parastākā bolognese mērce kāda var būt. 6 atbildes

Reinis Traidās
(2021-04-16 19:50:05)
@twitter
Pārāk liels haips bija par to Enzo pastūzi, nu visgarlaicīgākā un parastākā bolognese mērce kāda var būt.
Jānis Polis
(2021-04-16 19:51:15)
@twitter
@reinistraidas Šī ir lieliska rekomendācija. Riebjas visi tie eksperimenti ar klasiku.
Sanita Jemberga
(2021-04-16 19:55:01)
@twitter
@JanisPolis @reinistraidas Bet viņi jau profilējās kā svaigas pastas pārdotuve, kas LV nav redzēta. Pasta slikta? PS. Bolognese mērce ir tikai piedeva, turklāt pašā IT nezināma, britu un amerikāņu izdomājums.
Reinis Traidās
(2021-04-16 20:00:38)
@twitter
@jemberga @JanisPolis Ok, ja spriež tikai pēc pašas sveramās svaigās pastas, tad par to nezināšu, bet nu tā, ko viņi zem mērces lika bija... nū, parasta pasta, es nez :D kas tur über var maz būt?
Reinis Traidās
(2021-04-16 20:01:10)
@twitter
@JanisPolis Es ieteiktu Vapiano. Bija klasiska, bet kaut kā daudz labāka.
Sanita Jemberga
(2021-04-16 20:13:22)
@twitter
@reinistraidas @JanisPolis Savulaik taisīju svaigu pastu. Mājas apstākļos nav to pūliņu vērts. Iemesls iet uz pastelārijām: labi ravioli, jo ar tiem čakarēties mājās var tikai terapijas nolūkos. Ja es pie viena varētu paķert vēl casareccia un jebko vakar tapušu, droši vien spontāni nopirktu, ja labi
Girts
(2021-04-16 20:31:24)
@twitter
@reinistraidas Īsts piata povero. Daudz tuvāk tam, kā itāļi mājas ikdienā taisa. Tur nekā interesanta nav. Vismaz cik piedzīvots (jaunībā nedaudz pavazājos pāris mēnešus).

© 2009-2017 civciv ;)