Pārāk liels haips bija par to Enzo pastūzi, nu visgarlaicīgākā un parastākā bolognese mērce kāda var būt. 6 atbildes
Reinis Traidās (2021-04-16 19:50:05) |
Pārāk liels haips bija par to Enzo pastūzi, nu visgarlaicīgākā un parastākā bolognese mērce kāda var būt. | ||
Jānis Polis (2021-04-16 19:51:15) |
@reinistraidas Šī ir lieliska rekomendācija. Riebjas visi tie eksperimenti ar klasiku. | ||
Sanita Jemberga (2021-04-16 19:55:01) |
@JanisPolis @reinistraidas Bet viņi jau profilējās kā svaigas pastas pārdotuve, kas LV nav redzēta. Pasta slikta? PS. Bolognese mērce ir tikai piedeva, turklāt pašā IT nezināma, britu un amerikāņu izdomājums. | ||
Reinis Traidās (2021-04-16 20:00:38) |
@jemberga @JanisPolis Ok, ja spriež tikai pēc pašas sveramās svaigās pastas, tad par to nezināšu, bet nu tā, ko viņi zem mērces lika bija... nū, parasta pasta, es nez :D kas tur über var maz būt? | ||
Reinis Traidās (2021-04-16 20:01:10) |
@JanisPolis Es ieteiktu Vapiano. Bija klasiska, bet kaut kā daudz labāka. | ||
Sanita Jemberga (2021-04-16 20:13:22) |
@reinistraidas @JanisPolis Savulaik taisīju svaigu pastu. Mājas apstākļos nav to pūliņu vērts. Iemesls iet uz pastelārijām: labi ravioli, jo ar tiem čakarēties mājās var tikai terapijas nolūkos. Ja es pie viena varētu paķert vēl casareccia un jebko vakar tapušu, droši vien spontāni nopirktu, ja labi | ||
Girts (2021-04-16 20:31:24) |
@reinistraidas Īsts piata povero. Daudz tuvāk tam, kā itāļi mājas ikdienā taisa. Tur nekā interesanta nav. Vismaz cik piedzīvots (jaunībā nedaudz pavazājos pāris mēnešus). |