Skolas pārtikas pakas top arvien labākas, tikai manā kulinārajā repertuārā sāk aptrūkties biešu un tušoņu recepšu (ne abus kopā, diespas'). Ar biešu humusu, boršču, salātiem ar fetu, salātiem ar žāvētiem augļiem, biešu braunijiem nedalīties, to māku. Visu citu - studijā! 5 atbildes

Sanita Jemberga
(2021-02-24 22:35:43)
@twitter
Skolas pārtikas pakas top arvien labākas, tikai manā kulinārajā repertuārā sāk aptrūkties biešu un tušoņu recepšu (ne abus kopā, diespas'). Ar biešu humusu, boršču, salātiem ar fetu, salātiem ar žāvētiem augļiem, biešu braunijiem nedalīties, to māku. Visu citu - studijā!
Miks Lūsis
(2021-02-24 22:47:15)
@twitter
@jemberga Mums lielākā problēma ir regulārā miltu paka - nezinām, kur likt tik daudz. :)
Sanita Rībena
(2021-02-24 23:57:39)
@twitter
@jemberga Karstie biešu salāti: bietes sagriež gabaliņos un kādu brīdi cepeškrāsnī cep uz 180 grādiem (var apkaisīt ar čilli), kad gatavas, sajauc kopā ar svaigiem spinātiem, mīksto kazas sieru (gabaliņos), uz pannas apgrauzdētiem ciedru riekstiem. Samaisa, klāt mzlt eļļa un citronu sula.
Ilze Arklina
(2021-02-25 08:05:39)
@twitter
@jemberga Nja, kā kādreiz teica mana vecmāmina, paēdušai pelītei milti rūgti. Domāju, zupas virtuves būs priecīgas un pateicīgas par visu, kas jums neder, nepatīk un negaršo :)
Linda Andersone
(2021-02-25 08:09:56)
@twitter
@jemberga Es taisu ar lēcām un kazas sieru vai pupiņām un fetas sieru. Mums par daudz zirņu (šķeltie un parastie), griķu, atdodu mammai, bet nu arī viņa vairs netiek galā
Kaspars Licitis
(2021-02-25 10:19:33)
@twitter
@Luusis @jemberga Mums atkal aptrūkās ideju, ko darīt auzu pārslām. Savādāk - pakas ir labas un tušona vietā tagad nāk tuncis, kas bērniem garšo.

© 2009-2017 civciv ;)