@bottija Par kabačiem piekrītu, bet baklažānus gan var gardi pagatavot. Plānas šķēlītes, marināde, asas garšvielas, grils. 4 atbildes


(2020-08-11 21:33:00)
@twitter
@bottija Par kabačiem piekrītu, bet baklažānus gan var gardi pagatavot. Plānas šķēlītes, marināde, asas garšvielas, grils.
Sanita Jemberga
(2020-08-11 21:37:19)
@twitter
@bottija Kabačus šķēlēs uz grilla vai restēm cepenē līdz melnajām švīkām, tad balzamiko + olīveļļa. Baklažānam ir daudz recepšu: gan šī, gan baba ganušs kā zieķis, gan musakā. Kabačus var arī marinēt Korejas gaumē, pameklē i-netā.

(2020-08-11 23:05:32)
@twitter
@jemberga @bottija Marinēti kabači parastajā gurķu marinādē ir mmmmm.
Alise
(2020-08-12 14:35:15)
@twitter
@bottija Vajag vākt nost maziņus, tad pie omletes piecepts garšo kā avokado.
Alise
(2020-08-12 14:35:39)
@twitter
@bottija Cukini that is.

© 2009-2017 civciv ;)