@bottija Par kabačiem piekrītu, bet baklažānus gan var gardi pagatavot. Plānas šķēlītes, marināde, asas garšvielas, grils. 4 atbildes
(2020-08-11 21:33:00) |
@bottija Par kabačiem piekrītu, bet baklažānus gan var gardi pagatavot. Plānas šķēlītes, marināde, asas garšvielas, grils. | ||
Sanita Jemberga (2020-08-11 21:37:19) |
@bottija Kabačus šķēlēs uz grilla vai restēm cepenē līdz melnajām švīkām, tad balzamiko + olīveļļa. Baklažānam ir daudz recepšu: gan šī, gan baba ganušs kā zieķis, gan musakā. Kabačus var arī marinēt Korejas gaumē, pameklē i-netā. | ||
(2020-08-11 23:05:32) |
@jemberga @bottija Marinēti kabači parastajā gurķu marinādē ir mmmmm. | ||
Alise (2020-08-12 14:35:15) |
@bottija Vajag vākt nost maziņus, tad pie omletes piecepts garšo kā avokado. | ||
Alise (2020-08-12 14:35:39) |
@bottija Cukini that is. |