Jau kuro reizi mēģinu saprast, kā gan Ķelmēnu maizes cepējiem vienīgajiem izdodas panākt to īsto rupjmaizes garšu, un arvien biežāk skats atgriežas pie grāmatplaukta, kur starp citām arī Stīvena Kinga "22.11.1963.". 3 atbildes

Dzeina //
(2020-07-14 14:13:07)
@twitter
Jau kuro reizi mēģinu saprast, kā gan Ķelmēnu maizes cepējiem vienīgajiem izdodas panākt to īsto rupjmaizes garšu, un arvien biežāk skats atgriežas pie grāmatplaukta, kur starp citām arī Stīvena Kinga "22.11.1963.".
Master
(2020-07-14 14:56:16)
@twitter
@dzeina Un pats svarīgākais - tur ir 10g šķiedrvielu. Citās rupjmaizēs ap 5-6 grami un šo paceļ, pievienojot pilnus graudus vai ko citu.
Janis Vitkovskis
(2020-07-14 15:18:04)
@twitter
@dzeina Kuldīgas rudzu maize un Lielezera Alberta maizes arī ir ar īsto garšu un sajūtu. Vienīgās ēdamās rūpnieciskās rupjmaizes.
Kārlis Rozenbergs
(2020-08-01 12:20:51)
@twitter
@dj_beatmaster @dzeina Konsistence kā bruģim. :D

© 2009-2017 civciv ;)