Es laikam bišķi sāku saprast kā darbojas virtuve & ēst gatavošana. Šovakar jau sacepu vistu ar sīpoliem un papriku un pienu mērcē. Papriku pieliku par vēlu un tomātu vispār aizmirsu piegriezt klāt, bet citādi ļoti nice. Māris, 32 gadi. 5 atbildes

Māris Antons
(2020-05-13 21:27:26)
@twitter
Es laikam bišķi sāku saprast kā darbojas virtuve & ēst gatavošana. Šovakar jau sacepu vistu ar sīpoliem un papriku un pienu mērcē. Papriku pieliku par vēlu un tomātu vispār aizmirsu piegriezt klāt, bet citādi ļoti nice. Māris, 32 gadi.
Master
(2020-05-13 21:31:22)
@twitter
@MarisAntons Traki. Šī māksla apgūstās ap 20g vecumu, dzīvojot kojās. Kas tur nedzīvo, daudz ko zaudē (arī ntos litrus alus :D). Improvizējās gadu pa gadam tālāk. P.S. Paprika ir cieta, loģiski, ka tai jāgatavojas ilgāk. Neesmu specs, bet pāris lietas man sanāk. Jo vnk improvizēju ar sastāvd
Māris Antons
(2020-05-13 22:14:54)
@twitter
@dj_beatmaster Es esmu šī skaistā ceļa sākumposmā :) Līdz šim gatavoju un ikdienā pārtiku no pilnīga basic, piemēram, vnk maltā gaļa un griķi + svaiga tomāta šķēles utt.
Master
(2020-05-13 22:17:13)
@twitter
@MarisAntons Good luck progresā. Gaidam jaunas improvizācijas receptes te :)
Master
(2020-05-13 22:19:59)
@twitter
@MarisAntons Bet reāli es šo iztulkoju kā "es te desmit gadus tusēju pa Vecrīgu, ēst mājās taisīt nevajadzēja. Tagad it kā pasūtīt var, bet piespiedu sevi saņemties kam jaunam-gatavot sev ēst" :)
Māris Antons
(2020-05-14 09:34:36)
@twitter
@dj_beatmaster Nē nē, es esmu daudz gatavojis, bet neko diži vairāk par ceptu vistu

© 2009-2017 civciv ;)