Es laikam bišķi sāku saprast kā darbojas virtuve & ēst gatavošana. Šovakar jau sacepu vistu ar sīpoliem un papriku un pienu mērcē. Papriku pieliku par vēlu un tomātu vispār aizmirsu piegriezt klāt, bet citādi ļoti nice. Māris, 32 gadi. 5 atbildes
Māris Antons (2020-05-13 21:27:26) |
Es laikam bišķi sāku saprast kā darbojas virtuve & ēst gatavošana. Šovakar jau sacepu vistu ar sīpoliem un papriku un pienu mērcē. Papriku pieliku par vēlu un tomātu vispār aizmirsu piegriezt klāt, bet citādi ļoti nice. Māris, 32 gadi. | ||
Master (2020-05-13 21:31:22) |
@MarisAntons Traki. Šī māksla apgūstās ap 20g vecumu, dzīvojot kojās. Kas tur nedzīvo, daudz ko zaudē (arī ntos litrus alus :D). Improvizējās gadu pa gadam tālāk. P.S. Paprika ir cieta, loģiski, ka tai jāgatavojas ilgāk. Neesmu specs, bet pāris lietas man sanāk. Jo vnk improvizēju ar sastāvd | ||
Māris Antons (2020-05-13 22:14:54) |
@dj_beatmaster Es esmu šī skaistā ceļa sākumposmā :) Līdz šim gatavoju un ikdienā pārtiku no pilnīga basic, piemēram, vnk maltā gaļa un griķi + svaiga tomāta šķēles utt. | ||
Master (2020-05-13 22:17:13) |
@MarisAntons Good luck progresā. Gaidam jaunas improvizācijas receptes te :) | ||
Master (2020-05-13 22:19:59) |
@MarisAntons Bet reāli es šo iztulkoju kā "es te desmit gadus tusēju pa Vecrīgu, ēst mājās taisīt nevajadzēja. Tagad it kā pasūtīt var, bet piespiedu sevi saņemties kam jaunam-gatavot sev ēst" :) | ||
Māris Antons (2020-05-14 09:34:36) |
@dj_beatmaster Nē nē, es esmu daudz gatavojis, bet neko diži vairāk par ceptu vistu |