Pamanīju, ka mājās sēdēšana ir pamudinājusi ļautiņus cept maizi no ierauga. Nolēmu, ka uzrakstīšu pašu būtiskāko, kas jāzina katram iesācējam: https://t.co/w8849ZxeKz 4 atbildes
Kārlis Langins (2020-04-17 17:06:01) |
Pamanīju, ka mājās sēdēšana ir pamudinājusi ļautiņus cept maizi no ierauga. Nolēmu, ka uzrakstīšu pašu būtiskāko, kas jāzina katram iesācējam: https://t.co/w8849ZxeKz | ||
Raivis Purins (2020-04-17 19:00:54) |
@KarlisLangins Jāpamēģina | ||
Zane Str (2020-04-17 21:29:03) |
@KarlisLangins Cik reāli ir uztaisīt labu ieraugu pašam, t.i. pilnīgi iesācējam un nullei tajā visā? Nepagāja ne gads! It's time! | ||
Kārlis Langins (2020-04-17 21:32:19) |
@zanez Minimāls eforts, aptuveni nedēļu ilgs https://t.co/zzHb4wicGF | ||
(2020-04-18 19:53:21) |
@KarlisLangins Beigās cilvēki nopērk gemosā sauso ieraugu. Ieliek bļodā 200gr kviešu un rudzu miltus, 450ml ūdens, sāls, cukurs, seklas un ķimenes, un atstāj uz 4 h maizes formā . Uzrūgst un izcep. Viss |