Pamanīju, ka mājās sēdēšana ir pamudinājusi ļautiņus cept maizi no ierauga. Nolēmu, ka uzrakstīšu pašu būtiskāko, kas jāzina katram iesācējam: https://t.co/w8849ZxeKz 4 atbildes

Kārlis Langins
(2020-04-17 17:06:01)
@twitter
Pamanīju, ka mājās sēdēšana ir pamudinājusi ļautiņus cept maizi no ierauga. Nolēmu, ka uzrakstīšu pašu būtiskāko, kas jāzina katram iesācējam: https://t.co/w8849ZxeKz
Raivis Purins
(2020-04-17 19:00:54)
@twitter
@KarlisLangins Jāpamēģina
Zane Str
(2020-04-17 21:29:03)
@twitter
@KarlisLangins Cik reāli ir uztaisīt labu ieraugu pašam, t.i. pilnīgi iesācējam un nullei tajā visā? Nepagāja ne gads! It's time!
Kārlis Langins
(2020-04-17 21:32:19)
@twitter
@zanez Minimāls eforts, aptuveni nedēļu ilgs https://t.co/zzHb4wicGF

(2020-04-18 19:53:21)
@twitter
@KarlisLangins Beigās cilvēki nopērk gemosā sauso ieraugu. Ieliek bļodā 200gr kviešu un rudzu miltus, 450ml ūdens, sāls, cukurs, seklas un ķimenes, un atstāj uz 4 h maizes formā . Uzrūgst un izcep. Viss

© 2009-2017 civciv ;)