Vakar ar otro piegājienu (pirmā sadega) izcepu maizi pēc @JAMikdiena receptes. Ir tā vērts nedaudz pačakarēties. https://t.co/udYyg6KT4d 3 atbildes
Kārlis Rozenbergs (2020-04-14 09:30:00) |
Vakar ar otro piegājienu (pirmā sadega) izcepu maizi pēc @JAMikdiena receptes. Ir tā vērts nedaudz pačakarēties. https://t.co/udYyg6KT4d | ||
(2020-04-14 09:59:17) |
@drinkits Pagaidi ilgāk, lai atdziest. Kārdinājums liels, bet sagriezt ļoti grūti | ||
Kārlis Rozenbergs (2020-04-14 10:00:29) |
@JAMikdiena Tas bij testam, lai redzētu, ka iekša izcepusies. Ēdam jau tik šodien. :) | ||
(2020-04-14 10:37:32) |
@drinkits Es parasti cepu ap 190 grādos ~50 minūtes ,ar konvenkcijas un apakšas sildīšanas režīmu. |