Man kaut kā liekas, ka tie cilvēki, kuri nemazgā banānus, vistas fileju un sveramos žāvētos augļus un riekstus ir tie paši, kuri bērnībā ir ēduši zemi, nemazgātas zemenes un pēc sunīša vai kaķīša glaudīšanas nav skrējuši mazgāt rokas ar Safguard ziepēm. Bet varbūt kļūdos. 6 atbildes

Zane B.
(2019-09-04 22:10:22)
@twitter
Man kaut kā liekas, ka tie cilvēki, kuri nemazgā banānus, vistas fileju un sveramos žāvētos augļus un riekstus ir tie paši, kuri bērnībā ir ēduši zemi, nemazgātas zemenes un pēc sunīša vai kaķīša glaudīšanas nav skrējuši mazgāt rokas ar Safguard ziepēm. Bet varbūt kļūdos.
Jānis Janums
(2019-09-04 22:12:26)
@twitter
@MissZuu Kāpēc jāmazgā vistas fileja? Kāpēc jāmazgā rieksti - tak no pistācijām visu sāli aizskalos prom?!
Zane B.
(2019-09-04 22:15:22)
@twitter
@mrproxy Uz abiem atbildot: it kā aizskalot prom veikala putekļus, netīrās pārdevēju/krāvēju rokas, grauzēju paliekas, bla bla bla. Bet vistu mazgāt īstenībā ir pat bīstami: https://t.co/I4h2OAFP0V
Uldis Ziediņš
(2019-09-04 22:27:05)
@twitter
@MissZuu Katru vasaru nemazgātus burkānus, smilšainas gurķus no dobes, redīsus ar zemi utt. Jap, pilnīga taisnība. Bet, tīri zinātniska interese - vai tiešām ir ļaudis, kas mazgā banānus un žāvētos augļus/riekstus?
Zane B.
(2019-09-04 22:37:44)
@twitter
@uldisz Mmmmm, no dobes vienmēr visgaršīgāk, un kad biju pavisam maza, man stāsta ka no dobes nesmādēju arī sliekas. :D Mazgātāji - jā, zinu ļoti daudzus. Tas noteikti nav retums.
Reinis Traidās
(2019-09-05 19:03:47)
@twitter
@MissZuu Lai mazgāšana nogalētu mikrobus, vajag ūdenim būt gandrīz vārošā temperatūrā. Istabas temp. ūdens der vienīgi smilšu noskalošanai, neko citu tas nedara :)
Imants
(2019-09-05 21:17:04)
@twitter
@uldisz @MissZuu Žāvētus augļus un riekstus? Tas ir tāpat, kā nomazgāt bulkas un kūkas...

© 2009-2017 civciv ;)