@dj_beatmaster @Archijs @normis Ja fileja un resna, tad uz pannas ātri un tad 5-7 min krāsnī. 3 atbildes
Reinis Traidās (2019-03-08 21:25:31) |
@dj_beatmaster @Archijs @normis Ja fileja un resna, tad uz pannas ātri un tad 5-7 min krāsnī. | ||
Master (2019-03-08 21:28:54) |
@reinistraidas @Archijs @normis Steiku krāsnī neliek. Punkts! Steiks ir jācep uz max karstas pannas vai grila pāris… https://t.co/rEgGxQqtqI | ||
Reinis Traidās (2019-03-08 21:38:29) |
@dj_beatmaster @Archijs @normis Ja ir kantains gabals (resns) tad vidu var dabūt tikai jēlu nepārcepot ārpusi. Tapē… https://t.co/aEcx37qn7g | ||
Master (2019-03-08 21:40:57) |
@reinistraidas @Archijs @normis Moš dažādas pieejas, dažādas gaumes gatavībā. Ja uz pannas, tad var uzlikt vāku. Sv… https://t.co/4Z4V96i77o |