Kā vislabāk pagatavot līņus? 8 atbildes

Arta Ģiga
(03.07.2010 23:13:28)
@twitter
Kā vislabāk pagatavot līņus?
Edijs Bošs
(04.07.2010 0:22:55)
@twitter
@ArtaG cepts līnis! kas var būt labāks?! nobrauci ar sāli atzvīņošanas vietā, noskalo, pasāli, sagriez gabalos, apviļā miltos un uz pannas
Arta Ģiga
(04.07.2010 0:26:37)
@twitter
@edijs_boss Tātad pietiek, ja iesāla, nav jākasa zvīņas? Uz grila var šo cept>
Anita Brauna
(04.07.2010 9:09:53)
@twitter
@edijs_boss Āboli būs! Slēdzu barteri pret ķiršiem, tie šogad manā dārzā bija divi, un tos pašus jau putni apēduši
Edijs Bošs
(04.07.2010 9:21:29)
@twitter
@ArtaG jā, līnis nav jāatzvīņo kā citas zivis, jo tam zvīņas tādas nosacītas. tās kopā ar gļotu noberž nost ar sāli
Ivo Kiršblats
(04.07.2010 9:31:52)
@twitter
@edijs_boss man liekas, ka taa zivs jau sen ir apeesta :D
Arta Ģiga
(04.07.2010 11:27:54)
@twitter
@edijs_boss @kirshblac Nē, tas notiks šovakar :) vēl jādabū grils
Edijs Bošs
(04.07.2010 12:31:27)
@twitter
@ArtaG uz grila neesmu mēģinājis. pārāk gards, lai tradicionālo pannas recepti apšaubītu :)
Arta Ģiga
(04.07.2010 23:27:41)
@twitter
@edijs_boss Izcepām uz grila, bija ok, pat bērni ēda. Uz grila tāpē, ka plīts vairāk dekoratīva.