@dj_beatmaster @_skabarga @KPitkevica Es gatavoju arī "fikso" - katlā, dziļajā pannā sacep gaļu, liek klāt garšvielas, dārzeņus, cep, uzlej drusku ūdeni, pasautē, tad pieber rīsus, visu samaisa, nogriež uguni uz minimumu un pārlej vēl ar ūdeni, lai tas ~1cm nosedz plova masu, vāks virsū un kādas 30m 5 atbildes
Gatis (2020-11-05 21:03:11) |
@dj_beatmaster @_skabarga @KPitkevica Es gatavoju arī "fikso" - katlā, dziļajā pannā sacep gaļu, liek klāt garšvielas, dārzeņus, cep, uzlej drusku ūdeni, pasautē, tad pieber rīsus, visu samaisa, nogriež uguni uz minimumu un pārlej vēl ar ūdeni, lai tas ~1cm nosedz plova masu, vāks virsū un kādas 30m | ||
Master (2020-11-05 21:11:10) |
@Bonkajs @_skabarga @KPitkevica Šis ir OK ātrajam plovam :) | ||
Signis Vāvere (2020-11-05 22:17:44) |
@Bonkajs @dj_beatmaster @_skabarga @KPitkevica Jā, cool. Ēst var, bet tas nav fucking plovs. Rīsi ar gaļu. Bet, piekrītu, saviem pusdienu biedriem arī ar šo esmu jau apnicis. | ||
Master (2020-11-05 22:30:06) |
@signis_vavere @Bonkajs @_skabarga @KPitkevica Kas ir plovs Tavā skatījumā? | ||
Signis Vāvere (2020-11-05 23:18:14) |
@dj_beatmaster @Bonkajs @_skabarga @KPitkevica Es esmu tavā pusē, bro! | ||
Gatis (2020-11-05 23:39:44) |
@signis_vavere @dj_beatmaster @_skabarga @KPitkevica Bro-bro, es esmu Jūsu visu pusē! Tāpēc prasīju - recepti studijā! Īstu plovu esmu ēdis vien dažas reizes dzīvē. Gribētos vēl un daudz. |