@dj_beatmaster @_skabarga @KPitkevica Es gatavoju arī "fikso" - katlā, dziļajā pannā sacep gaļu, liek klāt garšvielas, dārzeņus, cep, uzlej drusku ūdeni, pasautē, tad pieber rīsus, visu samaisa, nogriež uguni uz minimumu un pārlej vēl ar ūdeni, lai tas ~1cm nosedz plova masu, vāks virsū un kādas 30m 5 atbildes

Gatis
(2020-11-05 21:03:11)
@twitter
@dj_beatmaster @_skabarga @KPitkevica Es gatavoju arī "fikso" - katlā, dziļajā pannā sacep gaļu, liek klāt garšvielas, dārzeņus, cep, uzlej drusku ūdeni, pasautē, tad pieber rīsus, visu samaisa, nogriež uguni uz minimumu un pārlej vēl ar ūdeni, lai tas ~1cm nosedz plova masu, vāks virsū un kādas 30m
Master
(2020-11-05 21:11:10)
@twitter
@Bonkajs @_skabarga @KPitkevica Šis ir OK ātrajam plovam :)
Signis Vāvere
(2020-11-05 22:17:44)
@twitter
@Bonkajs @dj_beatmaster @_skabarga @KPitkevica Jā, cool. Ēst var, bet tas nav fucking plovs. Rīsi ar gaļu. Bet, piekrītu, saviem pusdienu biedriem arī ar šo esmu jau apnicis.
Master
(2020-11-05 22:30:06)
@twitter
@signis_vavere @Bonkajs @_skabarga @KPitkevica Kas ir plovs Tavā skatījumā?
Signis Vāvere
(2020-11-05 23:18:14)
@twitter
@dj_beatmaster @Bonkajs @_skabarga @KPitkevica Es esmu tavā pusē, bro!
Gatis
(2020-11-05 23:39:44)
@twitter
@signis_vavere @dj_beatmaster @_skabarga @KPitkevica Bro-bro, es esmu Jūsu visu pusē! Tāpēc prasīju - recepti studijā! Īstu plovu esmu ēdis vien dažas reizes dzīvē. Gribētos vēl un daudz.

© 2009-2017 civciv ;)