Pie vizuālas reprezentācijas vēl piestrādāsim, bet vispār picas akmens ir reāla manta- garšas ziņā rezultāts neko diži no picas krāsns par četrciparu skaitli neatšķiras. https://t.co/HcdtC5UIC5 2 atbildes

Mairis Skuja
(2020-09-12 19:29:10)
@twitter
Pie vizuālas reprezentācijas vēl piestrādāsim, bet vispār picas akmens ir reāla manta- garšas ziņā rezultāts neko diži no picas krāsns par četrciparu skaitli neatšķiras. https://t.co/HcdtC5UIC5
Master
(2020-09-12 19:48:46)
@twitter
@mairisskuja Ir hints, lai nepierauj pie akmens. Es vienīgo reizi, kad cepu, laikam pāršāvu ar temperatūru un piedega pie akmens. atberzt, izslīpēt melno/brūno pagrūti. Milti apakšā? Eļļa?
Mairis Skuja
(2020-09-12 20:44:32)
@twitter
@dj_beatmaster Pēc “košera” - milti. Bet man ir slinkums čakarēties un es pametu apakšā cepampapīru un viss ir

© 2009-2017 civciv ;)