Es esmu tagad plaučolu ambassadors, jo es tās esmu apguvis kā zinātni. https://t.co/bA3xhxA1Gf 17 atbildes
Reinis Traidās (2019-03-14 13:05:22) |
Es esmu tagad plaučolu ambassadors, jo es tās esmu apguvis kā zinātni. https://t.co/bA3xhxA1Gf | ||
Krista Baumane (2019-03-14 13:12:28) |
@reinistraidas ar vai bez etiķa? | ||
Reinis Traidās (2019-03-14 13:13:14) |
@Krista_Baumane Bez, etiķis vispār nav vajadzīgs, bet olu smalkā sietiņā pirms tam var mazliet notecināt, tad nav to balto ķesku. | ||
Laila Spaliņa (2019-03-14 14:36:12) |
@reinistraidas Es arī gribu, bet man vēl praktizēt un praktizēt. | ||
Armands (2019-03-14 17:41:22) |
@reinistraidas Ieliksi varbūt video pamācību? :) Es vienmēr nojājos :/ | ||
Reinis Traidās (2019-03-14 17:43:48) |
@thearmi Moš :) | ||
Boms Triņķis (2019-03-16 10:43:34) |
@reinistraidas Mans pirmais mēģinājums ever. Sanāca? :D https://t.co/JMpqRPvQSy | ||
Reinis Traidās (2019-03-16 11:00:20) |
@TomsBrinkis Meistardarbs, vienkārši! | ||
Boms Triņķis (2019-03-16 11:01:20) |
@reinistraidas Sasaldēšu un ierāmēšu. | ||
Reinis Traidās (2019-03-16 11:02:35) |
@TomsBrinkis Kas tur vispār notika? | ||
Boms Triņķis (2019-03-16 11:15:42) |
@reinistraidas Sagaidīju mazos burbulīšus un liku iekšā, vajadzēja vēl pagaidīt līdz ūdens vairāk uzsilst. Pa ātru… https://t.co/noQ7SAFz1V | ||
Reinis Traidās (2019-03-16 11:16:55) |
@TomsBrinkis Liec tad, kad ūdens jau mazliet “šalc” bet vēl neburbuļo. | ||
Boms Triņķis (2019-03-16 11:18:00) |
@reinistraidas Paldies, šo ņemšu vērā. Es kādu 1,5min pa ātru ieliku. :) | ||
Reinis Traidās (2019-03-16 11:20:09) |
@TomsBrinkis Also. 2 olas strauji atdzesēs ūdeni tāpat. Īpaši, ja mazs katls. Ja sāk vārīties jau kārtīgi, nogriez… https://t.co/edmBZ2SspP | ||
Reinis Traidās (2019-03-16 11:50:29) |
@TomsBrinkis Apmēram tā izskatās, kad var likt. https://t.co/qUTwBoeqm2 | ||
Gints Murāns (2019-03-19 12:32:17) |
@reinistraidas Kāpēc tā jādara? Nav jāloba vai arī vēl kāds cits benefits? | ||
Reinis Traidās (2019-03-19 12:52:40) |
@gintsmurans Kapēc jāgriež gaļa gabalos? Tas ir pagatavošanas veids, var vārīt vai cept visādi, | ||
Gints Murāns (2019-03-22 18:34:41) |
@reinistraidas Vienreiz cepu cepeškrāsnī un sanāca tik slikti, ka piesardzīgi skatos uz eksperimentiem ar olu pagatavošanu. |