Es esmu tagad plaučolu ambassadors, jo es tās esmu apguvis kā zinātni. https://t.co/bA3xhxA1Gf 17 atbildes

Reinis Traidās
(14.03.2019 13:05:22)
@twitter
Es esmu tagad plaučolu ambassadors, jo es tās esmu apguvis kā zinātni. https://t.co/bA3xhxA1Gf
Krista Baumane
(14.03.2019 13:12:28)
@twitter
@reinistraidas ar vai bez etiķa?
Reinis Traidās
(14.03.2019 13:13:14)
@twitter
@Krista_Baumane Bez, etiķis vispār nav vajadzīgs, bet olu smalkā sietiņā pirms tam var mazliet notecināt, tad nav to balto ķesku.
Laila Spaliņa
(14.03.2019 14:36:12)
@twitter
@reinistraidas Es arī gribu, bet man vēl praktizēt un praktizēt.
Armands
(14.03.2019 17:41:22)
@twitter
@reinistraidas Ieliksi varbūt video pamācību? :) Es vienmēr nojājos :/
Reinis Traidās
(14.03.2019 17:43:48)
@twitter
@thearmi Moš :)
Toms Briņķis
(16.03.2019 10:43:34)
@twitter
@reinistraidas Mans pirmais mēģinājums ever. Sanāca? :D https://t.co/JMpqRPvQSy
Reinis Traidās
(16.03.2019 11:00:20)
@twitter
@TomsBrinkis Meistardarbs, vienkārši!
Toms Briņķis
(16.03.2019 11:01:20)
@twitter
@reinistraidas Sasaldēšu un ierāmēšu.
Reinis Traidās
(16.03.2019 11:02:35)
@twitter
@TomsBrinkis Kas tur vispār notika?
Toms Briņķis
(16.03.2019 11:15:42)
@twitter
@reinistraidas Sagaidīju mazos burbulīšus un liku iekšā, vajadzēja vēl pagaidīt līdz ūdens vairāk uzsilst. Pa ātru… https://t.co/noQ7SAFz1V
Reinis Traidās
(16.03.2019 11:16:55)
@twitter
@TomsBrinkis Liec tad, kad ūdens jau mazliet “šalc” bet vēl neburbuļo.
Toms Briņķis
(16.03.2019 11:18:00)
@twitter
@reinistraidas Paldies, šo ņemšu vērā. Es kādu 1,5min pa ātru ieliku. :)
Reinis Traidās
(16.03.2019 11:20:09)
@twitter
@TomsBrinkis Also. 2 olas strauji atdzesēs ūdeni tāpat. Īpaši, ja mazs katls. Ja sāk vārīties jau kārtīgi, nogriez… https://t.co/edmBZ2SspP
Reinis Traidās
(16.03.2019 11:50:29)
@twitter
@TomsBrinkis Apmēram tā izskatās, kad var likt. https://t.co/qUTwBoeqm2
Gints Murāns
(19.03.2019 12:32:17)
@twitter
@reinistraidas Kāpēc tā jādara? Nav jāloba vai arī vēl kāds cits benefits?
Reinis Traidās
(19.03.2019 12:52:40)
@twitter
@gintsmurans Kapēc jāgriež gaļa gabalos? Tas ir pagatavošanas veids, var vārīt vai cept visādi,
Gints Murāns
(22.03.2019 18:34:41)
@twitter
@reinistraidas Vienreiz cepu cepeškrāsnī un sanāca tik slikti, ka piesardzīgi skatos uz eksperimentiem ar olu pagatavošanu.