Bāc, nu tās receptes. Divas krūzes ar ūdeni vai ar rīsiem un pēc tam ūdeni? https://t.co/9IjsZYXb0n 7 atbildes

Kaspars Foigts
(2019-02-09 14:19:57)
@twitter
Bāc, nu tās receptes. Divas krūzes ar ūdeni vai ar rīsiem un pēc tam ūdeni? https://t.co/9IjsZYXb0n
@normis@toot.lv
(2019-02-09 14:22:20)
@twitter
@laacz Kas par stulbu recepti. Ieber jebkādu daudzumu rīsus katlā, pārlej ar ūdeni 2cm virs rīsiem. Max uguns, kad… https://t.co/u2TQhcHj0u
@normis@toot.lv
(2019-02-09 14:23:03)
@twitter
@laacz Svarīgi rīsus nomazgāt dažas reizes, sietiņā vai tajā pašā katlā, lai ciete noskalojas
Kaspars Foigts
(2019-02-09 14:28:01)
@twitter
@normis Eju pēc lineāla.
@normis@toot.lv
(2019-02-09 14:28:50)
@twitter
@laacz Līdz radītāja pirksta pirmajam kauliņam, ķīnieši māca ;) iemērc pirkstu
Juris Breicis
(2019-02-09 14:41:53)
@twitter
@laacz Protams vēl no rīsu zortes atkarīgs. Mans piegājiens - rīsi viena krūze, tad skaloti aukstā ūdenī, līdz pazū… https://t.co/4JirWncfKz
Krista Baumane
(2019-02-09 14:42:10)
@twitter
@laacz Rīsus parasti vāra apjoma proporcijās 1 (rīsi) : 1,5 vai 2 (ūdens). Es ņemu 1,5 verdošu ūdeni, kas uzvārīts… https://t.co/mK2SP2K9cH
Krista Baumane
(2019-02-09 14:43:27)
@twitter
@laacz Klāt var piemest kādu krustnagliņu, kardamona pākati, kanēļstandziņu, ingvera šķēlīti. Tējkaroti kurkumas, ja grib dzeltenus

© 2009-2017 civciv ;)