Bāc, nu tās receptes. Divas krūzes ar ūdeni vai ar rīsiem un pēc tam ūdeni? https://t.co/9IjsZYXb0n 7 atbildes
Kaspars Foigts (2019-02-09 14:19:57) |
Bāc, nu tās receptes. Divas krūzes ar ūdeni vai ar rīsiem un pēc tam ūdeni? https://t.co/9IjsZYXb0n | ||
@normis@toot.lv (2019-02-09 14:22:20) |
@laacz Kas par stulbu recepti. Ieber jebkādu daudzumu rīsus katlā, pārlej ar ūdeni 2cm virs rīsiem. Max uguns, kad… https://t.co/u2TQhcHj0u | ||
@normis@toot.lv (2019-02-09 14:23:03) |
@laacz Svarīgi rīsus nomazgāt dažas reizes, sietiņā vai tajā pašā katlā, lai ciete noskalojas | ||
Kaspars Foigts (2019-02-09 14:28:01) |
@normis Eju pēc lineāla. | ||
@normis@toot.lv (2019-02-09 14:28:50) |
@laacz Līdz radītāja pirksta pirmajam kauliņam, ķīnieši māca ;) iemērc pirkstu | ||
Juris Breicis (2019-02-09 14:41:53) |
@laacz Protams vēl no rīsu zortes atkarīgs. Mans piegājiens - rīsi viena krūze, tad skaloti aukstā ūdenī, līdz pazū… https://t.co/4JirWncfKz | ||
Krista Baumane (2019-02-09 14:42:10) |
@laacz Rīsus parasti vāra apjoma proporcijās 1 (rīsi) : 1,5 vai 2 (ūdens). Es ņemu 1,5 verdošu ūdeni, kas uzvārīts… https://t.co/mK2SP2K9cH | ||
Krista Baumane (2019-02-09 14:43:27) |
@laacz Klāt var piemest kādu krustnagliņu, kardamona pākati, kanēļstandziņu, ingvera šķēlīti. Tējkaroti kurkumas, ja grib dzeltenus |